Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Baby Baru :)

Previous Entry: Cerpen | Satu Penantian (Chapter 1)

Holla uols
Dah baca ke cerpen aku yang terbaru?
Ni kiranya baby baru aku jugak la.
Hikhik :p
Okey, kali ni cerpen baru sebenarnya sambungan 
dari cerpen yang lepas iaitu Menanti Kasih :)


cover menanti kasih
#jika terlepas boleh klik link dibawah :)
 CERPEN | Menanti Kasih (Prolog)
♥ CERPEN | Menanti Kasih (Chapter 1)
♥ CERPEN | Menanti Kasih (Chapter 2)
♥ CERPEN | Menanti Kasih (Chapter 3) 
♥ CERPEN | Menanti Kasih (Chapter 4)
♥ CERPEN | Menanti Kasih (Chapter 5)
♥ CERPEN | Menanti Kasih (Chapter 6)
♥ CERPEN | Menanti Kasih (Chapter 7) (Finale)

Tapi kali ni dari sisi si Arjuna :D
Sebab rasanya mesti ada orang nak tau 
nape si arjuna tak cakap terus terang kat si gadis
So siri Satu Penantian ni akan revealkan mengenai si Arjuna
Cerpen kali ni aku bagi sinopsis sikit
Sikit je okey 

Sinopsis :
Situasi masa sekarang, arjuna ternampak seorang gadis yang macam Gadisnya dulu, so dia cuba untuk kejar dan tetiba dia flashback zaman dolu-dolu. Tetttt tu saje :D

Konsep cerpen aku sama juga macam yang lepas
TIADA NAMA, ADA LAGU dan juga ADA CHAPTER 
Kenapa tiada nama?
Sebabnya aku nak korang pun rasa apa Arjuna rasa juga :p
Btw, boleh refer SINI untuk explanation aku.
Malas aku nak taip benda yang sama. hikhik

So, harap kauorang enjoy CERPEN TERBARU dari
SyazanaStoryGlory :D
*clapclap*

cover satu penantian

#Jika terlepas boleh klik link ini :) 


till then
-xoxo-
S

7 comments:

M Fizan said...

so creative. pilih lagu best2 ye :)

Hazmin said...

Fuh.. Hebat menulis cerpen... Bagu2.. Teruskan usaha ye... Bukan senang nak menulis cerpen ni kan.

TiranaAduka said...

salam
Terbaik!

محمد رازيق said...

wah. menulis cerpen. nice. akan disinggah chapter demi chapter. hehe. tq singgah blog, jgn serikmai lagi.

hazwan hairy said...

pndai depa berkata2...

Jajas said...

siapa yg cantik, siapa yg manis mamak jemah la...=}

hebat...kuat berangan ni...hehe

the malay male said...

Boleh dibukukan ni :-)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org