Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

Bukan Blog Pok Pek dari Ashgive.com

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

Currently my internet is so horrible.

So just leave your comments down below,

and I will track you back after my internet connection are okay.

love you guys!

-xoxo-

S

Penang Street Art Photography - Wall Painting


Previous Entry : Womens Shoes for the Young and Beautiful!



Assalamualaikum wbt
Hey guys!!
What's up! 
I'm doing great. Mih Mih :D

Btw, few weeks ago I'm taking leave
cause I'm going back to Bukit Mertajam
for meet my craziest cousin's 

Btw, on that Friday, I just realize my car roadtax will
be expired on that day :(
I am really careless bout this
Actually I already paid and renew it
Just I forgot to change it

I only realize it after passing by RnR Sg Perak
and to turn back to Ipoh?
I don't think so
Cause I have too u-turn back at Kuala Kangsar
and its quit far and waste my time
To make it short, I just gambled myself -_-

So at Saturday,
me and my cousin's start our short trip hikhik
FYI, this is our first timer going to Street Art Photography exclude Waheeda
This is her 3rd time, I guess so.
#KePenangKeKita


"In conjuction with Penang’s Georgetown Festival, certain old walls within our dear capital has gained a new lease of life, thanks to the awesome efforts of Lithuanian artist, Ernest Zacharevic. Lithuanian artist Ernest Zacharevic is leaving his mark with beautiful wall painting of children all across historical Georgetown. The artworks are funny, fascinating, and very much open to everyone’s interpretations." source; Only in Penang

Ernest Zacharevic in action!
http://www.zachas.com
 Source; Only In Penang
Ernest Websites: http://www.zachas.com



Actually I'm not quit sure where is the exact place
because these pictures are quite scattered from location to another
Btw, that day we just park our car around the Masjid Kapitan Keling
it's near by the Padang Kota
and we just walk away and find the wall with pictures
Oh ya, if you hate walking
You guys also can rent a bicycle too :D 
I'm not sure how much it cost 
Next time I will ask them okay ;)




 








  






 


 



Btw don't worry about solah
Because you can go to the Masjid Kapitan Keling to perform it
After solah, you guys can continue cam-whoring!
:)

Actually do you guys know what "Keling' is exactly?
According to my grandfather or you can googled it
Keling is reffering to Indian who became Muslim
That is why, Indian will get mad
if they heard people called them like that.
So pleaseeee don't offense others.




Masjid Kapitan Keling yang terletak di Lebuh Pitt adalah masjid tertua di Pulau Pinang. Ia dibina di Daerah Timur Laut, Pulau Pinang, oleh tentera Syarikat India Timur apabila mereka tiba di Pulau Pinang pada akhir abad ke-18.

Seorang ketua kaum India Muslim, iaitu Caudeer Mohudeen yang juga dikenali sebagai Kapitan Kling telah memohon tanah dan mendapat kelulusan bagi tanah seluas 18 ekar pada November 1801 bagi pembinaan masjid. Selepas kematian Caudeer Mohudeen pada tahun 1834, tanah itu tidak lagi diiktiraf sebagai sebahagian pemberian asal. Jalan dan rumah awam di sekeliling masjid mengurangkan keluasan tanah kepada hanya 8 ekar menjelang 1916.

Masjid yang ada sekarang telah dibina pada 1916 bagi menggantikan bangunan yang sebelumnya. Pulau Pinang terbahagi kepada enam daerah pentadbiran agama. Source; Wikipedia



How exactly 'selfie' looks in the camera

 How to 'selfie'? HAHA





We really had fun,

Taking A LOT of pictures
Who said that taking street pictures was boring?
Enough said.
Just come here, and feels the experience :)
Wanna download the brochure? Click Penang Street Art Brochure :D
 


 Map

Custom google map "Street Art of Georgetown, Penang"


 Hashtag KeKoreaKeKita Ehh? :3


Till then,
-xoxo-
S

Cakap-cakap / Disclaimer

Saya cumalah seorang bloger picisan yang tak pemes langsung.Blog ini cuma mengandungi catatan luahan perasaan, peribadi dan merapu sahaja. Writing short stories (cerpen) is my new passion. Disamping itu ada juga tips dan tutorial sedikit. Bagi yang jelak dan bosan dengan blog saya, silalah cepat-cepat klik CTRL + W untuk close tab ok :) Saya tak rugi apa-apa pun ;p

Maaf terhadap penggunaan ganti nama "AKU, GWA" dan sebagainya kepada pembaca yang lebih berusia. Saya lebih selesa menggunakan ganti diri sedemikian kerana lebih santai dan ringan :)

Dialu-alukan segala komen-komen yang positif dan membina, CIK ANON please get outta here. BOOO :p

Sila jangan copy dan paste sebarang artikeltanpa meminta kebenaran dari saya. I HATE COPYCATE person.Semua gambar didalam blog ini adalah HAK MILIK SAYA. Sebarang pengambilan gambar dari blog ini adalah tidak dibenarkan sama sekalimelainkan anda meminta KEBENARAN.

Oh ya, sebelum terlupa, kalau nak suruh saya follow kamu, PLEASE lah pastikan URL korang tu ada, kalau tak jangan haraplah saya nak follow.

Tapi tolong jangan menipu, kata dah follow tapi HARAM tak follow. Orang macam ni memang confirm saya tak akan layan.

Senang sahaja T&C di dalam blog saya ni. Kalau kamu baik saya sayang kamu. Thank you

I Love Stalker !

Busuk.Org