Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

minta perhatian ye.

Ini entry melekat terlekat
Silalah rajin-rajin scroll ke bawah untuk entry terbaru ye kawan-kawan
;p
Kalau rajin lagi, boleh klik older post.
Maseh
:)

*********************

Hye uols.
Sekarang ni aku dah ada hobi baru ye ;p
Iaitu menulis cerita pendek (cerpen).
*clap-clap*
For now, aku dah ada 2 (dua) cerita
Tapi aku nak publish one by one dulu
;p
Kalau korang rasa gaya penulisan aku ni teruk
Ayat macam kap lam ya nga ke kan
Just let me know
Bagilah kritikan,
I don’t mind
Aku akan cuba memperbaikinya
Tapi janganlah kritikan yang menjatuhkan semangat aku pulak
Tak pasal nanti aku block kau lak. muahaha


p/s: tolong jangan pelik kenapa tetiba aku guna “aku” lak.
Asyik guna saya je, terasa sopan santun lemah gelamai pulek. Kahkah


p/s: jangan di tanya kenapa cerpen aku ni asyik bersambung. KAHKAHKAH


p/s: saje nak bg saspen okey ;p


*entry ni akan sentiasa dihapdate ;D



update 28/06/12;
Ada orang tanya, mengapa aku tak letak nama watak dalam cerpen aku ni, actually bukan apa aku just nak kauorang rasa ataupun feels (eh sama jelah kan ;p) apa yang watak utama tu rasakan ketika itu. Sebab jika korang dapat rasa, thats mean korang baca dengan hati..muahahaha ;p kiranya bila korang baca cerpen ni, korang anggaplah diri korang tu 'pelakonnya' simple je kan. 

Then ada juga tanya nape setiap chapter mesti ada lagu yang berlainan. Okey ini sebabnya aku nak korang menjiwai watak..kahkah kan selalu dalam drama ada lagu background kan, so anggaplah ketika korang baca cerpen aku ni macam korang tengok filem ataupun drama kat tv tu..harharhar 

so any question? kalau ada persoalan lagi sila kemukakan lagi ye :D


update 01/07/12
Eh eh, ramai juga yang mengatakan bahawa cerita based on my life story. TETTTTT. untuk makluman korang cerita ni actually memang on based story, TAPI bukan dari cerita aku ye, ia dari cerita seseorang yang aku kenal rapat. Aku sangat adore dengan cinta mereka, tapi malangnya.. btw cerita ni takdelah sampai 100% sama, just 85% tu maybe sama la kot. harhar :D


-xoxo-
S

3 comments:

M Fizan said...

haha. insyaAllah saya kritik. setakat ni semuanya nice :)

Syazana Zainn said...

M. Fizan; thanks! :)

semutsengal said...

rajin tulis novel yea..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org