Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Carian Terhebat




Previous Entry : Op Op Gangnam Raya ;p 

Assalamualaikum. Hello, ni hao :D
dengan ini saya ingin mengucapkan tahniah kepada diri sendiri
kerna berjaya mengapdetkan entry yang pertama di bulan September ini
Congratulation!
:)

Sebenarnya banyak je benda nak cerita
last-last semuanya simpan kat draft ;p
memang pemalas.
yang cerpen pun satu hal juga
asyik rombak je.kehkeh

btw, sepanjang Syawal yang mulia ni
banyak jemputan kahwin, open house semua
alhamdulillah, kenyang makan pree ;p
1sep dengan 2sep my cousin kahwin :D
1sep cousin jauh sanding
2sep cousin dekat tunang + nikah. hihi
seronok tengok orang kahwin ni
#tak sabar pulak saya. KAH




oh ya, dah lama tak buka en. nuff
ingatkan dah tak jalan earning tu..hihi
rupanya en. nuff masih baik hati nak bagi sikit earning tu. alhamdulillah
syukur, dah la tengah pokai tengah bulan ni..ehehe
tau-tau je aku kekurangan uwang :D

okay, nak cakap pasal keyword pulak
hihi, rupanya banyak juga orang cari pasal hantaran kahwin ye 
meh sini aku explain sikit tentang keyword-keyword tu :D


♥ hantaran kahwin untuk lelaki 2012
hantaran kahwin ni untuk lelaki macam-macam korang boleh bagi asalkan IKHLAS :D
tak kiralah mahl atau murah janji menarik hati dan benda tu tak membazir.
lihat contoh di entry ini SINI, SINI, SINI :)

♥ kad raya special
maaflah, aku tak pernah design kad raya ye.
nak tengok sample kad raya gugel je
pehtu print. :D

♥ hantaran kahwin untuk lelaki 2012
- sila refer di atas :)

♥ kad raya drifter
apalah korang cari ni -,-
maaflah kat sini takde orang drifter yang nak buat kad raya ye.hihi 

♥ interview kerajaan
bagus siapa yang cari ni :)
siapa yang cari ni mesti nak pi inteview kan, so good luck :D
nak tau macam mana interview boleh tengok kat SINI.

♥ cadbury malaysia
eh, apakah? bila pulak aku kerja kat sini T_T
maaflah tak dapek nak tolong. 

♥ step nak buat blog
aku rasa orang yang cari ni mesti baru nak belajar buat blog kan,
so semoga berjaya ye :D
kalau dah buat blog meh la jenguk-jenguk aku balik so bloger picisan lama ;p

♥ doodle raya
maaflah aku tak pernah or reti buat apa-apa jenis doodle termasuklah raya ke ramadhan ke hapa -,-
doodle raya tu pon aku mintak kat blogger mana ntah
nanti aku update :)

♥ sakit mata
sakit mata ni ialah masalah mata yang gatal serta miang ;p
serious, tak pernah pulak blog aku buat info pasal ni.
maaflah saya bukan pandai bab-bab sakit-sakit ni
tanyalah doktor, itulah yang lebih afdal :D


heh, terima kasihlah sudi mencari info-info berguna di blog saya.
semoga kita dapat menge'share'kan segala info dan ilmu..hihih

KBAI

-xoxo-
S

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org