Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Op Op Gangnam Raya ;p


Previous entry : Ramadhan


Assalamualaikum uols :D
Homaiiii, macam dah berkurun aku tak update pape ;p
So amacam dengan raya korang?
Best tak?Haha
Alhamdulillah, raya aku ok jugalah
Tapi takdelah happening macam
Anak Cucu Tok Harun klan sambut raya

Btw, Anak Cucu Tok Harun (ACTH) ni tiba-tiba jadi pemes
sebab buat video yang sangat AWESOME :)
Haha, serious aku siap download video made by ACTH tu
Dekat office pun aku asyik play banyak kali.hahaha
Sampai boss aku yang Chinese pun boleh layan
Memang cool sangat video ni.


Serious, memang susah kita nak gathering ramai-ramai
adik-beradik, sepupu sepapat macam dorang
So, aku tak rasa video tu mengarut atau
merosakkan minda orang
Apa yang aku nampak video tu anak cucu,
makcik pakcik, adik kakak abang dan nenek semua
bergembira meraikan hari raya bersama-sama.
(nenek dorang sangat awesome!)

Aku tak paham dengan setengah minda
manusia-manusia yang busuk ni
Video macam ni pun nak jadikan isu sentiment perkauman dan
maki-maki. Haish
Memang hidup mereka ni totally LOSER
Memang kita juga tak boleh juga lupakan adab
dan juga membelakangkan agama
TAPI, apa yang aku lihat cuma anak cucu
LELAKI saje yang menari

Ada juga yang perempuan menari,
TAPI taklah terkinja-kinja, bagi aku BIASA saje
So tak perlulah nak EMO sangat.
Lagipun, anak cucu yang perempuan tu
ada je yang menutup aurat, so just chill ok.
Bila tengok video dorang,
sumpah aku jeles tengok hubungan
kekeluargaan dorang ni sangat akrab
Family aku pun akrab juga, (sebelah ibu dan abah)
tapi kitorang jarang jumpa T_T

yelah masing-masing bekerja
sorang utara, sorang selatan,
sorang timur, sorang barat. HAISH
waktu raya haritu pun tak boleh nak raya lama-lama
Bagi aku simple je, ambil yang positif bila tengok video ni
Nak komen yang negative tak salah,
TAPI ayat tu biarlah bersopan
Tak perlulah nak guna ayat bukan-bukan.
Sedih aku tengok orang LOSER macam pengomen negative tu :D
Kbai.

p/s: budak kecik dalam video ni yang buat breakdance tu memang kiut, adik ada nombor tipon dop? HAHA
p/s: btw, ada sorang guys dalam video ni muka dia macam familiar. Yang muka appear last sekali bajumelayu kuning dan pakai shade tu -,- tak salah aku dia ni ada juga buat video parody. (maybe pelanduk 2 3 serupa kot ;p)
p/s: HATERS gonna be HATED for the rest his/her life :)


-xoxo-
S

8 comments:

J.Syazwana said...

Betol3. Video je pon. X paham apesal ade org yg dengki sangat. Have fun ape. Hehehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ahahahaha sorang lagi kena virus

ieda said...

ahahaha entah haper2 video nie
patutlah ramai yg berbulu aje ekek ;)

chemay said...

biasalah.
kadang2 video wish birthday pun orang sibuk nak maki2.
nak salahkan semua orang untuk rasa diri tu hebat.
ape tahhhh
=.=

M Fizan said...

biarkan para loser tu yang berpikiran sempit dan selalu cari salah orang lain. so negative. open-minded positive person akan tengok dari sudut positif all the time. just take it as an entertainment. dat's all. soal niat diorang tu, let them settle with Allah. sincere opinion :)

Liza Razak said...

best apa diorang ni...sporting habis!! saya pun suka !!

Jajas said...

selamat hari raya...

rakyat malaysia makin ramai yg kretif nampaknya...hehe

fadh leyanie said...

apa yg sy nmpak dalam video tu ikatan kekeluargaan terjalin dgn mesra.jeleous kot tgk family bahagia macam tu.nnk dia pakai spek kiut.:P

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org