Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Mee Kuah Ketam Pak Man | Cari Makan Balik Kampung



Previous Entry : Carian Terhebat


Salam dan Hello uols :D

Last saturday aku balik kampung hihi

So before sampai umah tok, ibu aku ngidam nak makan mee kuah

Kalau kat BM, mee kuah Man Kamu memang pemes lah 

p/s: orang kampong kat sini memang panggil mee Man Kamu :D

tapi kalau orang luar panggil mee kuah ketam to'kun

so aku suggest, kalau ada sesiapa yang on the way lalu dari BM ke Kulim boleh lah singgah makan

memang sedap 

menu pemes kat sini of course la mee kuah dengan mee goreng dia

serios weh SEDAP bak ang..haha


please ignore amoi tu ;p


siap pernah masuk dalam rancangan makan-makan Best In the World okeh.

Location : To'kun Bawah

dekat dengan masjid To'kun Bawah Bukit Mertajam

dan dekat dengan Sekolah Rendah Juara

kedai dia kecik je kat situ

tapi nak bak kat hangpa memang penuh la orang especially orang cina memang suka giler makan kat situ.hihi

ibu aku ceritalah dulu-dulu bapa owner ni meniaga jalan kaki je -,-'

sekarang dah maju bisnes dorang.

so siapa nak mencuba pi la.

gerenti best :D



P/S: eh eh, kalau ada sesiapa nak tempah t-shirt polo untuk persatuan / club / jabatan atau sebagainya boleh kelik page Colors Kitchen :D



-xoxo-
S

6 comments:

Ezy Chiaki said...

banje saye mkn kat cni boleh?
haha

anamizu kaito said...

kedai makan kalo CINA pon mau mai
makan mmg top arrr kedai tu ! :)

ieda said...

memang seronok sesekali layan makan di luar nie dik ;)

Jajas said...

xpnh dgr nama mknnan mcm tu...kompom sedap...hehe

Yousof said...

Ok aku makin percaya kehebatan warung Pak Man ni bila kau kata pernah masuk Best In the World tu.. ;D

Ash Give said...

wah ini macam wajib kena serbu ni hehehe..

aku dah lama tak buat acara jalan jalan cari makan dalam blog aku.. ada dua tiga entry pending tak post dalam blog.. jalan cari makan kat banting..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org