Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

2nd Syazana Segmen - Cari Cayote Menyorok

previous entry

Jawapan untuk segmen Kucing Menyuruk


p/s: entry melekit

hallo's alls

aku baru je habis satu segmen iaitu mencari kucing menyurok.hihi

so pemenang pun dah dapat.

so tahniah kepada pemenang-pemenang terbabit

so malam ni, aku nak buat segmen yang serupa juga =D

so kali cari cayote yang menyurok pulak.haha

siapa ada mata-mata yang hebat dan power adalah di galakkan join
aku tak paksa pun.hihi

nak join sila lah.

syarat-syaratnya ialah : NO rule at all.hihi

tapi kauorang kena la buat entry pasal ni
yela kalau takde entry how come aku nak tengok jawapan kaorang kan.

then tak payah tag pun tak pe.

tapi kalau kaorang tag, tak jadi masalah pun :)

segmen ni takde hadiah pun, saje suka-suka

tapi kalau ade orang nak sponsor di persilakan lah..hikhik

just email aku jek.
nanti aku boleh la promote kauorang punye belogshop..ahaha

okess gambar yang kauorang kenal telek betul-betul sampai terkeluar anak mata ialah

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


aku rasa gambar kali ni lagi senang untuk di teka kan?

hihi

so pencarian cayote di mulakan.
tarikh tutup segmen ni ialah pada ahad minggu depan bersamaan 19-Jun-2011.hikhik

so siapa yang dah ada jawapannya sila tinggalkan komen dan letakkan link korang

nanti senang aku nak carik..hihi

WHAT!

tak tau cayote tu ape?

ggrrrr... ni nak marah ni.

pi la cari google..haha

ni la cayote yang selalu kacau road runner tu..hahahaha

so kaorang cari betul-betul oke.

sekian

:)





-xoxo-
S

19 comments:

Cik Ezy Brutal said...

rasenye dh dpt jwpn..
haha

jeBateja said...

suko bonar ko main nyorok2 erk....ahakz...soba je lah.....

Hans said...

yg nih senang2
awal2 aku dah jumpa
hohoho

Juvana Episod 8

schaze zainn said...

@Cik Ezy Brutal

haha. mana jawapan mana?

schaze zainn said...

@jeBateja

hihi. main nyuruk2 la best

schaze zainn said...

@Hans

kalau senang, mana jawapannya?hihi

Puan Besar Shag Yahaya said...

Pergh~ Sukanya dia main benda ni. hehe ;D

Budak Botak said...

Yang ni mesti ramai pemenang, he3...

Entry terbaru -> Great Knaresborough Bed Race - Perlumbaan Katil Yang Pelik Tapi Menarik... (",)

Syafiq Rosli said...

hhee..rajin join eh

Hanin said...

Schaze, Cayote ke?bukan hrimau bintang eh?hehe

Hans said...

haahah...
tu dkt tengah2 tu
nampak matanya

Review Filem Green Lantern Disini

aleen aiden said...

yeah!nampak sebelah mata.hu3

amna said...

jeng3x tu tu tu... mata nampak dah.. hehe

afzan said...

nampak tapi tak nampak. macam mana tu? haishh!

Fyqa said...

nmpak dh !!! eksaited ni.
muahaha

schaze zainn said...

@ Puan Besar Shag Yahaya

ekeke.. suke suke :D


@ Budak Botak

tau takpe. sbb ni senang sangat. next time nak buat yg susah giler.


@ Syafiq Rosli

join je lah :D


Hanin

cayote la dear =D


Hans

hahaha.. diam2 cukup.. :D


aleen aideen

ala.. dah nampak ke? hihi


amna

ekekeke.. dah nmpak mata je.



afzan

aik macam mana nampak tapi tak nampak?

Fyqa

ekeke. eksaited ke??

blackroses said...

nampak dah..tapi yeke ek..

Oasis said...

Alamaqk...ssh jugak nk tgk ni....tp nk buat entry tu yg tak sempat lgi tu. Hii

Khuzrin Kamarudin said...

Nak join gak boleh? hahaha...

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org