Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

1st Syazana Segmen - Cari Kucing Menyorok

p/s : ini entry melekit
this is my 1st segmen

hye alls

tengahari ni aku nak buat satu segmen cari kucing nyurok..hihi

siapa-siapa pun boleh join

tak kisah pun

lelaki ke, perempuan ke, as long as kamu adalah manusia ;p

tarikh tutup segmen ni sampai 12 Jun 11

syarat-syarat : NO RULES at all. haha

kauorang kena buat entry ni

then kena copy gambar ni, then letak tanda seperti bulatkan atau letak arrow kat jawapan kauorang untuk gambar kucing tu..

ekceli takde hadiah pun.

just untuk suka-suka je

siapa yang jawapannya betul

aku akan review belog siapa yang dapat jawapan..hihi

so nanti kauorang dapat la traffic free dari aku.

so ini gambarnya

(kelik gambar untuk pembesaran yang sehat)

jangan lupa letak link belog aku dan komen entry ni

nanti senang aku track kauorang punya belog

tak payah tag orang pun

tapi kena war-warkan segmen ni.hihi

ada pape masalah, just tinggalkan mesej kat shoutbox ok



 

-xoxo-
S

34 comments:

NICK IRFAN said...

sy rasa mcm dh nmpk tp hilang balik? hmm.. pandai dia menyorok..

schaze zainn said...

@ nick

hoho. ce cari betul-betul :D

.m y z. said...

alamak keciknya gambar. macam mana nak cari ni? hehe T__T

Cik Ezy said...

mane kucing?
mane?
mane?
ekeke..
insyAllah nt cik ezy join ok..
=)

Syat0za Zai said...

err..errr, kecik beno gambo =\

Ini Kisah Tia said...

mak aih , naik pitam Tia . hehe . btw , gambar tu tak boleh nak klik le . tak nampak jelas gambar tu ..

Tutorial Buat Header Sendiri

syrupmasin said...

haha..adoiii..kucing nih hebad betol menyoroknye :D

Ain Zulaikha said...

insyaAllah saya akan cuba insya Allah :)

schaze zainn said...

@ myz

oke dah besarkan gambar..hihi

silalah cuba :D

schaze zainn said...

@ cik ezy

hikhik carilah
kucing tu ade je :D

schaze zainn said...

@ syatoza

oke. dah besarkan gambar :D

schaze zainn said...

@ tia

alamak. jangan pitam :D
hihi

schaze zainn said...

@ syrupmasin

kucing ni mmg hebat ! :p

schaze zainn said...

@ ain

try la :D

holaulala said...

sye dah join! tadaa!

http://holaulala.blogspot.com/2011/06/1st-syazana-segmen-cari-kucing-menyorok.html

mushroom said...

saya join
harap2 saya juara
argh!
excited pulokk :P

http://wdfungi.blogspot.com/2011/06/segmen-syazana-cari-kucing-menyorok.html

ayu Yusop said...

dah jumpa kucing tuu. :D

schaze zainn said...

@holaulala

thanks join

:D

schaze zainn said...

@ mushroom

thanks :D

schaze zainn said...

@ ayu

wah terer la tu dah jumpa :D

Hanin said...

Cinta join..
ni jawapan dye...

http://cintahatichamp.blogspot.com/2011/06/1st-syazana-segmen-cari-kucing-menyorok.html

hehe..cinta suke ble dpt jumpe kcg nih...

schaze zainn said...

@ hanin

thanks ya join.

nanti schaze terjah..ekeke

nelly said...

ada juga cmnie ..hehehe

schaze zainn said...

@ nelly

ade je..hihi

Ibnushukran said...

kucing da kene gali masuk dalam tanah sbb tu xnampak.. hehe

Bigdaddyz said...

kucing ni nak kena racun ni...ntah mana ntah...

schaze zainn said...

@Ibnushukran

mana ade kena gali. ade je kat atas tanah..hihi

schaze zainn said...

@Bigdaddyz

jangan la racun kucing tu. sian die..hihi

Budak Botak said...

Sapa yg dapat hadiah nie, cepat2, he3...

Entry terbaru -> Ini Jadinya Kalau Tak Belajar Jawi... (",)

jeBateja said...

waka....waka....ada jugak contest mcm ni erk.....ahakz....sempoi...

schaze zainn said...

@ budak botak

adela. rahsia. jap gi baru umumkan. :D

schaze zainn said...

@jeBateja

sempoi? thanks!

Hans said...

cari tapi xjumpa2 pun

Cita - Cita Hans Dolu - Dolu

schaze zainn said...

@hans

ade la.. kan die nyuruk..=D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org