Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Senyum. Tak payah cakap pape

previous entry : BUSUK la Bau Badan!



hello selamat malam.

kauorang pernah tak pi mana-mana la kan

then, tetiba kauorang beri pertolongan kat orang

contohnya yang paling simple la kan

kau minta tolong orang kan, lepas tu mesti cakap thanks kan.

tapi apa kau rasa kalau orang tu buat muka macam taik keras lepas minta tolong dengan korang?

rasa nak sepak je kan?

then, kalau dah malas sangat nak keluarkan suara kau yang macam emas bijih besi tu, AT LEAST kau senyum la sikit. tunjuk la sikit yang kau ni tolol pandai hargai perasaan orang lain.

aku pantang betul nak tolong orang macam taik ni.

kalau dah bagus sangat, apasal kau minta tolong dengan orang kan?

its better kau buat sendiri.

better dengat lagu Senyum ni.

sekurangnya lega sikit hati aku ni. huh.

==========

Senyum senyum senyum
Senyum senyum

Verse
Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit

Chorus
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa

Akhirnya sempurna tiga album pertama
Bunyi macam koleksi hits terbaik orang lama
Dah ku kata ku takkan henti sampai tua bangka
Kalau habis abjad aku rap dengan angka
Satu dua tiga anugerah diterima
Oh itu tahun lepas tahun ini cuma dua
Tersenyum tiap kali kalah dengan Nurhaliza
Ditertawakan oleh anakku Inca Medina

Oh Inca Medina orang secantik nama
Cantik luar cantik dalam cantik macam mama
Hati macam grandmanya anginnya macam papa
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu ayat lama ayat mama
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini

Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

Ulang Verse
Ulang Chorus

Ay buai tinggi-tinggi sampai ke puncak awan
Dengan kumulus dan nimbus aku berkawan
Aku bukan rupawan aku bukan jutawan
Tapi aku punya satu senyuman yang menawan

Baru mukadimah nampak macam sudah tertawan
Dengar kata hati perasaan jangan dilawan
Kalau takut mula-mula kita boleh berkawan
Duduk dulu biar ku belanja kopi secawan
Apa rasa sentiasa jadi bahan perhatian
Apa rasa jadi cantik kacuk cina pakistan
Apa rasa jadi seksi suka tak diperhatikan
Apa rasanya terima bertubi-tubi puji-pujian

Tu boleh pun senyum cantiknya gigi
Sepuluh markah penuh seharusnya ku beri
Wanita hari ini harus pepandai puji
Kalau dia jual mahal boleh cuba lagu ini

Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit


p/s: senyum je, tak payah cakap pape.

 senyum macam uncle ni.
tak segan pon dia..agagaga






-xoxo-
S

10 comments:

syrupmasin said...

senyummm :D

~~Ticer Wann~~ said...

heh sabo je la jumpa orang cmni... kita lempang 3 4 kali nak?

Pakai telekung

schaze zainn said...

@ syrupmasin
senyum jugak =D


@ ~~Ticer Wann~~
tu la ticer, jom lepang banyak2 kali..hihi

niena shopping2u said...

hehehe.. manis sungguh denyuman pacik tu

Shamsuddin Amin said...

senyuman kan satu sedekah,... hehe

epy n smile always...^^

Imran nyambek said...

bengang ngan member la ni en.

Bigdaddyz said...

senyum itu cantik....

nik lan nik mat said...

hensemnya pkck tu...

Budak Botak said...

:) He3...

Entry terbaru -> Veschopper Motorsikal Keluaran Terbaru Kat Dunia... (",)

schaze zainn said...

@ niena
hikhik. manis sangat kan..


@ shamsuddin amin
:). oke dah sedekah dah.. ^^,


@ imran nyambek
bengang sikit la ;p


@ bigdaddyz
senyum nmpak gigi lagi cantik ;p


@ nik lan nik mat
pakcik tu memang hensem giler..ekeke


@ budak botak
:)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org