Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Jawapan untuk segmen Kucing Menyuruk

previous entry : Ahmad.. Kau selalu dihatiku

 

hye. selamat petang

baru je dapat update.huhu

sebab tadi takde idea 

so hari ni last day untuk segmen mana kucing menyuruk tu

so aku juga akan memberi jawapannya

so siapa yang terlambat nak join tu, sorri la ye.

btw, mesti ramai orang pelik mana kucing tu menyuruk

click here <---

adoiyai susah sangat ke nak carik?

hmm. oke dengan tak nak membuang masa

ni gambar asal..hihi 

cuba kauorang bandingkan dengan jawapannya

see.. dah nampak ke?

senang je kan?

 

amacam ade nampak?

kalau tak nampak lagi tak tau la pe jadi dengan mata kauorang. haha

so pemenangnya ialah :)

CIK HOLAULALA 

CIK HANIN

 tahniah kepada anda berdua :p

sesungguhnya mata anda berdua memang tajam..haha

btw, ada sikit surprise untuk both of you,

please email me your mobile number at poisonlibra87@yahoo.com

nak bagi hadiah topup RM 10. yeah!

at first memang tak de hadiah

tapi memandangkan mereka berdua ni memang bersemangat join so aku dengan berbesar hati akan bagi hadiah yang tak seberapa ni. 

then tak di lupakan untuk 

mushroom, even your answer is wrong but thanks untuk mencuba

btw, saya juga akan mereview pemenang-pemenang yang bertuah ini.

 thanks and have a good day

:)




-xoxo-
S


14 comments:

holaulala said...

wah...!:) thanx ^_^ ni yg excited terlebih ni! Haha!

Cik Ezy Comot said...

same kaler mane nk nmpk kucing 2..
hihikk

biawak goreng said...

x nampok pong

schaze zainn said...

@holaulala

welcome! you deserve it :D

schaze zainn said...

@Cik Ezy

sebab tu la kucing tu pandai menyuruk..hihi

schaze zainn said...

@biawak goreng

kan, kaler kucing tu same dengan rumput-rumput tu..hihi

z a z a said...

ha'ah la. bru nampak lps awak circlekan.. hihih

schaze zainn said...

@ z a z a

hihi. kucing tu kan pandai nyuruk :D

♥ LULU ♥ said...

haha..sgt2 x perasan!

.m y z. said...

wah bestnya! tak perasan pulak kucing kat situ. mata rabun power 900. sobsobb. tahniah kepada pemenang!

mushroom said...

hahaha! a'ha lah! ada kat situ!!! pesal lah aku x nampak hahah! malu2~ :P

schaze zainn said...

@♥ LULU ♥

kene tambahkan power mata lg tu..hihi

schaze zainn said...

@.m y z.

tak pe.. nnt cuba la cr cayote :d

schaze zainn said...

@mushroom

mata tu kena tambahkan power lagi tu..ahaha

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org