Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

The most annoying part in blogging


Previous Entry : Review | Versus Musim Ke 2


Hi uols
You know what, 
the most annoying behavior when blogging is
this
this
this






whoever always ping your entries
definitely face this
i don't mind you want to keep promoting your blog or your FAN PAGE
but please
its already makes me annoyed!

Aku tak kisah kalau kau bubuh link saja, sebab kalau kau bubuh
InsyaAllah aku pi baca
-SERIOUS
tapi ni kau nak merepek like itu ini
kau memang dah buat aku marah

what the hell your thinking?
"follow blog saya n komen entri saya kalau sudi untuk saya senang blogwalking blog awak"
one word for you
GET LOST
if you want me to read you
you read me 1st
but now
we are not in win-win situation
kau je nak menang

oh maknanya aku pi blog kau baru kau nak pi blog aku gitu?
tapi aku rasa macam kau tak jenguk pun
lagi satu nak suruh komen your entry?
PLEASE FOR SAKE
nak aku komen apa kat entry kau?
dari awal bulan sampai hujung bulan
masuk bulan baru
sampai dah habis bulan
entry kau semata-mata 
JOIN SEGMEN
JOIN GIVEAWAY
JOIN CONTEST
JOIN ITU
JOIN INI

kau nak aku komen apa?
Good luck awak :)
Cuba yang terbaik awak :p
is that you want?
pftt

Dah lama aku diam, makin menjadi-jadi
menjengkelkan faham?
Orang lain suka tak bermakna aku suka
FAHAM?

tak bermakna aku anti segmen / giveaway semua tu
ITS NOT
dulu --- DULU #remember this word
aku pun join benda ni 
dengan benda ni boleh up trafik
TAPI
TAPI
aku kurang suka
being a blogger is not only updating segmen, contest, giveaway
come on!
BUKA SIKIT KEPALA OTAK TU

Banyak lagi benda dan perkara kau boleh update
Kau nak suruh orang view blog kau bukan dengan cara ini
Jenis aku senang je
Blog tu aku suka baca -- Aku follow terus tanpa banyak bunyi
Kau follow aku -- Aku follow kau (bergantung dengan apa isi kandungan blog kau tu)
Kau komen aku, aku komen kau
Kau tak komen aku pun takpe
sebab aku tetap akan komen kalau entry kau best
Aku tak kisah kau tak komen entry-entry aku -- SERIOUS
Janji kau baca blog aku
 







Ni tak, kau nak orang follow kau je
Memang follower penting
Tapi jangan paksa sampai macam ni
Lagi satu aku paling menyampah 
paksa-paksa like fan page ni

Aku pun ada juga -- tak ramai pun like
TAPI aku OK
sebab aku buka fan page untuk senang orang keep tracking hasil tulisan aku
Aku bukanlah blogger hebat
SERIOUS
Aku cuma nak share
Kau nak LIKE silakan
TAK NAK LIKE SUDAH
aku tak suka PAKSA

Serious, aku tak suka blog sampah macam tu
Aku tak kisah kau nak kata aku
KEREK
POYO
blablabla
who cares?
Kau nak terasa --- LANTAK

This is my perspective, you don't like it?
I don't give a damn :)

p/s: nama di shoutbox yang aku tak blurkan tu -- THANKS A LOT
U GUYS MEMANG BEST :)

p/s: yang aku blur kan tu -- GET LOST.

Till then,
-xoxo-


15 comments:

Bitt (double IS) said...

giler gak org macam tu kan...

Cho Zila said...

macam2 peel orang dalam duniani....

Khairun Nisa said...

Seriously annoying and padan muke dia kena sejibik .. Bukan ape .. Dia blogging untuk ape? kita blogging untuk our own satisfied and kita punyer experience so on .. what the loser la ..

Lyeen De Syifa said...

hahahaha...biasa tjdi dlm dunia blogging...tabah ok..:D..

najihahfara said...

uish marahnya. sy pun kadang2 berbulu jugak dengan benda2 ni semua tapi apekan daya diam ajelah

fadh leyanie said...

awak..jgn lupa follow sy ya..! ahaha :D

Tihara said...

eh, dah lama akak tak buat GA..n dah lama tak ping blog kat fb..tapi takmo arr ping cenggini..sabo ey shazana

jeBateja said...

waka...waka....kawan baik den suka2 suruh like fanpage dia sudah membuat ku jemu....bila tidak layan....mula menjauh kan diri...merajuk kot...lantak laaaa

Mysara Ab Rahman said...

kte tau sape blogger yg dmakksudkan tu..hee
sbb kte pn kne bnda yg sama..sgt selalu!

btw, aah samsung jns baru..hp byase2..baru guna sebulan

J.Syazwana said...

hahahhahaha.
sebab tu dah malas nak ping kat group2 blogger tu.
pastu tempat chat shoutout tu dah buang.
senang hati.
kekekeke

::EIDA:: said...

amboi marah bebenor ni.. hehehhee

ieda immi said...

EKKEKE akk pun x suke
hurmm macam2 kan ;)

Lady said...

hahha. memang 100% setuju gileerr... nmpk kemarahan disitu, tp betul semua :)

Hana Maroo said...

Ha sama la. Hana slalu gak dpt cenggini. tu belum kes suruh like pic yg masuk pertandingan lg.. siap follow up dah like ke belum everyday. penuh inbox. sabo je la...

pha is said...

hahaha.. dah banyak kali dah terkena.. biasa la tuh..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org