Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Review | Versus Musim Ke 2



Hi chuols
Baru tadi aku up pasal ABPBH 
Amboi terus jadi ramai viewers. HAHAHA
Kepada tv3 dan berita harian janganlah banned saya
Saya tetap beli paper BH dan tengok TV3. hikhik
wo ai tamen
:3

Credit pictures: http://kafeque.blogspot.com


Btw kali ini nak cakap pasal VERSUS
Aku rasa program Versus ni menarik juga
dah masuk musim ke dua
musim lepas kumpulan Hujan menang tempat pertama
jadi musim kali ini siapa pula?

Btw, kali ini membariskan artis / band yang dah memang femes
Tak payah intro pun orang dah kenal
Tapi bakal menerima saingan yang sengit dari band dari indie yang agak kurang dikenali di mainstream

Antara artis / band yang ada untuk musim kali ini ialah, 
Estranged, Kristal, Tomok bersama band Manifesto
serta band indie Kyoto Protokol dan juga Oh Chentaku

Judges masih sama -- Loque dan juga Jeniffer Thompson 
Pengacara juga masih sama -- Hunny Madu dan Aidid Marcello
Nilai hadiah pun juga sama iaitu RM 200 k *pengsan* aku pun nak juga. haha

Semalam Ahad (Apr 7, 13) pengenalan musik mereka
Mereka kena ubah lagu rock kapak dengan nada dan bunyi yang fresh dan baru

So far it's unbelievable, Band Kyoto Protokal amat mengujakan aku
Serious.
Suara vakalis dia sangat unik dan lain dari yang lain

Band yang lain tak mau komen sebab macam dah biasa dengar
dan aku harap next week punya cabaran
mereka lebih bertenaga
So Estranged dan Kristal please do something 
Peminat dah biasa tengok cara korang perform
and dah biasa dengar genre lagu korang
Jadi korang kena berusaha keras sikit untuk fight band lain



My #versus chart week 1

1) Kyoto Protokol
2) Oh Chentaku
3) Manifesto
4) Estranged
5) Kristal



p/s: This is my perspective, what's yours?
you don't like it?
I don't give a damn :)
 
 
 
Till then,
-xoxo-
S
 

3 comments:

Cik Tanpa Nama said...

tak dapat nak tengok versus ni sebab dok ostel....huhuhuhu :"(

Jajas said...

tp klu perasan vokalis dia tu xbiasa ckp bahasa melayu kot...dia sebut perkataan tu mcm kekok...hehe

Syazana Zainn said...

@cik tanpa nama

nnt balik rumah boleh tengok. hihi



@jajas
vokalis kyoto protocol sekolah kat singapore dolu2 :)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org