Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Addicted and Tensi | Gula Hancur


Previous Entry : PRE-ORDER | MASSAGER

Hi chuols
Sekarang ni aku tengah demam
:(

Demam candy crush saga. KAHKAH
Serious, addicted terus. haha
Ni semua pasal Amin la ni

Mula-mula aku tak heran sangat
Siap aku perli dia
Eleh main game bebudak.
Sekarang ambik kau
Aku pulak kena sawan gula hancur ni. pftt

Tapi masa tu tak tergerak ahti pun nak main
Tapi aku tengok ramai pulak kawan-kawan main
Si Abu lah, beria pos kat pesbuk minta tolong hantar nyawa. HAHAHA
Konon sakit jiwa main natam tu.  

Aku start main game ni hari Selasa (16/4/13) gyawahaha 
#BeriaKauLetakTarikh
Main pun masa tu dah nak balik rumah dah
Dalam berapa minit je kejap je aku dah lepas level 15 -- HEBAT giler rasa


Esok tu aku sambung balik sampai level 23
Aku dah rasa sakit jiwa dah
Bayangkan nak lepas level 23 tu sampai hari ni tak lepas
Kejam gile gula hancur ni
Susah tau
-__-
Hati aku pun dah hancur ni
hewhew

Kak Fieda (kawan pesbuk) siap bagi tips macam mana nak bagi nyawa tu 
FULL balik. HAHAHA
gigih aku tanya tips kat orang
Amin dah level 28, berlagak giler dia. sobsob


 
Sengal kan kitorang, sembang pasal game gula ni. HAHAHA
p/s: Abaikan kawan aku si Farah tu mensibuk :3



 So, aku tengah menunggu Amin mainkan untuk aku. HAHA
Susah betul level 23 ni. hewhew
elok lagi satu atau dua je nak bagi pecah tetiba masa tamat
siot je
-_-
Kbai


Till then,
-xoxo-
S

10 comments:

Cho Zila said...

alamak ingatkan per la tadi bila baca tajuknyer..

Hazmin said...

Ramai pulak orang main games ni sekarang ye.. huhu

Bitt (double IS) said...

saya dah menjebakkan satu family main bendalah ni hahhahahaha tak boleh berhenti ok! ;)

Cik Ezy said...

oiii sweet r korg..
maen game sesame..
haha

kite pon dh install game ni..
abes la pasni mesti ngadap game ni je..
hewhew

ade bela pou x?
pou kite dh comel mcm kite..
haha

Tihara said...

akak tak dpat main guna bb..
best jugak ey :)
good luck dear..kehkeh

pha is said...

kawan pha is pun ramai yg main.... tak tau la apa yg best sgt pasal game nih.. hehehe

cha said...

i pun dah gian main haha. i dh level 49 adik i level 140 giler adik i tu memang kaki game huhu

J.Syazwana said...

hahaha.
akram memula main game ni baru kite terjebak.
and now kite dah potong die dah. wakakaka.
dah level 100 lebih. ehemmm. wiwiiii.


pastu berbual dengan akram pasal game ni camni "eh camne nak dapat yang bantal tu"
"eh camne nak dapat yang belang dengan bulat gemok tu"

wakakakaka

NA said...

Memang ketagih. Kak Wina main dalam iPad adik. Hehe. Dah level berapa sekrang?
Kak Wina main sama dengan mak sebab mak ada FB :)

-wina1979-

NA said...

Ek dah tulis tapi hilang. Memang ketagih lepas main di iPad adik.
Dah level berapa?
Kak Wina main sama dengan mak sbb mak ada FB.

-Wina1979-

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org