Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

A date with gelpreng di Rimba Bara




Hi uols :)
Semalam Sabtu 2 March
Aku macam biasalah kena kerja
TAPI, nasib baiklah half day je

Belum sempat pukul 1 aku dah gerak pi JJ Kinta City tu
*bos balik awal, so aku pun cabut awal lah.hahaha
Aku bajet dalam 1.30 sampai sana
tengok-tengok before 1.10pm dah sampai
HAHAHA jalan tak busy sangat
umpama akulah raja di jalanraya. bwahaha

Then, cari parking pun senang je kat JJ kali ni,
elok aku masuk je terus ada orang nak keluar. HAHAHA
padahal selalunya kalau time-time gini mau kena pusing 3-4 kali
baru jumpa parking tu pun kenkadang selamber je aku parking kat tepi-tepi tu. :p

Nak turun kereta tu
tetiba rasa dupdapdupdap
nebes sangat iols tetiba
yelah, kata nak jumpa awek haha
1st time pulak tu nak jumpa :p

Sampai tersilap pakai kasut -_-
Selamber je pakai fipper
Adoiyai
Padahal kasut dah ada kat dalam kete tu

Cik awek dah tunggu lama kat JJ
pukul doblas dia dah sampai -_-
kesian pula kat dia
aku lambat sikit, yelah iols kan gadis bekerjaya. gyahaha
So cik awek dah beli siap-siap tiket wayang Rock Ooo :)
Baik betul cik awek, sebab sudi belanje ayee niii *melting*

Sambil tunggu time nak masuk panggung
kitorang pun bual-bual la 
hikhik, okey lah dah macam kenal lama gitu
FYI, ni 1st time jumpa kawan-kawan blog ni. ahaha
Tipulah kalau takde moment awkward masa tu
yelah, kata 1st time jumpa. haha
tapi Alhamdulillah cepat mesra gituwwww :3

rimba bara kembali!
iksan gugel :p

Then dah masuk wayang, tengok Rock Ooo
For me cerita okey la, banyak lawak
even ada setengah babak tu aku macam blank sikit
#nanti iols review

Tapi tetiba, waktu minit ke berapa ntah
Panggung tetiba macam power system down
Skrin panggung terpadam, tapi suara still dengar
Bayangkan agak rugilah tak dapat tengok FULL movie ni
Dah la gambar terpadam time babak penting
babak waktu geng rimba bara sampai kl dan nak masuk rumah flat tu
-___-

gambar blank dalam 6-7 minit gak la
ntah-ntah lebih *tak ingat
rugi gila
bayangkan dalam durasi 6-7 minit tu dah banyak babak terlepas
lepas tu baru ok after ada orang bagi tau kat petugas TGV tu
tu pun after orang-orang dalam panggung tu bising-bising. hahaha

lepas tu tengok macam biasalah
just geram gak, deme tak rewind balik movie tu
#kau hengat kau tengok kat laptop/desktop ke nak ulang-ulang balik? haha

overall aku leh bagi 4/5 bintang :)
nice movie at all
deting best
movie pun best 
:)

p/s: yayang, nanti bila-bila kita deting lagi okey.haha


siapa awek saya?
ni la dia ---- dearxila :)
gambar cilok kat google plus dia :p 






btw, kalau ada blogger yang duduk ipoh, bolehlah roger-roger kitorang
haha bolehlah gi makan-makan ke, tengok-tengok wayang ke sebelum iols nak kaweng ni. kehkeh
:)
pape leh contact kat iols punya tuiter -- @itsmeSyazana hikhik :p




p/s: was hoping everything will back to NORMAL -- #pray4lahaddatu #sempoerna 



till then
-xoxo-
S

14 comments:

Cik Tanpa Nama said...

ish2 mana boleh mcm tu...blank pulak movie tu..kite dah bayar kowt... huhu
first time dtg sini....nice2 blog..tersu follow..do visit me too

cha said...

best kan. i ketawa tak benti benti haha

Hans said...

owh
tak berkesempatan tgok lagi filem tu

Syazana Zainn said...

@cik tanpa nama

tu la, semua bising suruh rewind balik tp petugas tu teruskan juga.hewhew




@cha

tu la, dr start dah gelak :3
just ending tu mcm sedih2 sikit. :p




@hans
pi tgk cepat! hahaha



-xoxo-
S

Cik Ezy said...

rugi la beli tiket pastu tetiba terpadam plak.. baek donlot je.. kehkehkeh..


jeles! kite xleh tgok wyg.. ='(

xila dot said...

ngee kite baru nak taip nih...idea lari bersama bintang2 tv3 hahahaha ok nice to meet u...emmm sok jom bakar jj ;p

Wak Gelas™ said...

fuyooohh, cunnyer cik awek tuuuu.. ehHHE

J.Syazwana said...

semalam nak tengok citer ni tapi tak jadi pon. sebab malas. hahahaha!

pha is said...

ada member dok ajak nak pi tengok cerita ni....

Hans said...

malam nih insyaallah gi tgok filem nih

NA said...

Wah seronok jumpa blogger satu tempat.
Kak Wina pun harap dapat jumpa blogger satu negeri. Hehe. Eratkan silaturrahmi.

-wina1979-

NA said...

Harap-harap boleh jumpa blogger yang best macam Schaze. Mesti seronok tengok wayang sama-sama.

-wina1979-

AmalinaLee said...

Saya dh tgk cerita tu, x best :(

hazwan hairy said...

tak tersa pun nk tgk filem ni..acaner?hahahaha

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org