Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

Bukan Blog Pok Pek dari Ashgive.com

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

Currently my internet is so horrible.

So just leave your comments down below,

and I will track you back after my internet connection are okay.

love you guys!

-xoxo-

S

with TRUE LOVE PHOTOGRAPHY



“If you love somebody, let them go, for if they return, they were always yours. If they don’t, they never were.”

- Kahlil Gibran



Hi chuolss semua
Frankly to say
Gwa sememangnya tengah blank ni
Langsung takde idea nak update hape :( 
Actually ada je benda tapi
I really don't ever know how to start
*sigh*

Btw, kalau nak cerita progress wed's takut orang meluat lak. hahaha
Nak review movie -- ramai dah review
Rasa serba dan salah tetiba. pheww
 Ada ke sesapa pernah rasa gini? -_-

Malam tadi - Rabu 6/3 
Finally dah buat keputusan nak ambil photographer yang mana satu
Actually I have to decide / survey almost for 6 month's!  
Gila betul aku - lama benar buat keputusan. HAHA

Apa kau hengat tak penting ke jurukamegha ni?
PENTING OK!
Ibarat nyawa penganting pompuan di hujung tanduk #quotes apakejadah ni  
jurukamegha ni la yang perlu serta boleh buat korang nampak 
chantek, comel serta KURUS didalam gambar hikhikhik :3


Actually, banyak benar jurukamegaha di tahun 2012-2013 ni
Bagai cendawan tumbuh selepas hujan
Macam-macam pakej dorang buat promo
Cuba yang boleh membezakan antara jurukamegha ni 
dia tangkap -- chantek ke idak.  
Di samping itu pula -- faktor regha. HAHAHA
kau jangan sampai OVER bajet lak


Memanglah niat di hati yang bernapsu syaitonnirojim a.k.a taksedardiri
gwa beria nak ambik potographer / videographer la
buat kat kolam renang sambil terjun - berenang #taksedardiri gwa tak reti berenang haha
tak pun buat video macam dalam lirik lagu LOVE STORY taylor swift tu
awrrr romentik sangat.. :p
tapi gwa takot bajet -- lari laju macam usain bolt apajadahnya -_- 
tak kenal usain bolt? gugel lah! tak kan aku nak suap kot! haha :p

 
kalau ada orang nak taja ke takpe juga haha 
ni semua sendirian berhad 
bajet nak macam apek khairul fahmi dengan leuniey kaweng ritu
haha. 

  Serious susah nak buat pilihan
Bestpreng sajes yang ini
Kazen sajes yang tu
Boipreng tunang nak orang yang lain -_-
Serious, ceq kompius sangat

 
Last-last setelah 6 bulan pikir - kira- tambah - tolak - darab dan bahagi - sampai - terlebih makan 
#bajet tension
akhirnya malam tadi termeterai sudah sebuah perjanjian. hahaha
so untuk side aku dan amin, kami guna jurukamegha dari tempat yang sama
which is TRUE LOVE PHOTOGRAPHY



sebab aku dah tengok hasil kerja dorang before ni memang mabeles
sebenarnya aku malas nak keluar malam tadi
tapi amin dah kepoh-kepoh ajak jumpa dengan shahrin tu since last week hahaha
so gigih la pi jumpa malam tadi


btw, shahrin tu founder TLP 
at first aku ingat shahrin tu dah berusia -- rupanya muda lagi. hahaha
rupanya aku salah tengok orang, how silly I am -____-
so malam tadi bincang-bincang-bincang
dan aku dan amin pun dah berpuas ahti
btw aku harap wed aku nanti Fazer or Shahrin yang akan ambik gambaq tu. hikhik
oh ya Fazer ni pun founder bagi TLP ni

sebenarnya aku dah kenal Fazer ni dulu
tapi kenal gitu-gitu je lah
sebab amin kawan dengan dia
so senang la sikit cerita kan
Shahrin pulak malam tadi baru aku kenal 
kalau tak kenal -- susah juga kita nak cakap-cakap kan


btw, kalau ada sesiapa nak cari photographer nak buat 
maternity potrait ke, engagement ke akikah baby ke blablabla 
boleh tengok kat pesbuk page dorang
TRUE LOVE PHOTOGRAPHY


 
don't worry dorang memang friendly sangat 
btw, dekat Ipoh ni dorang kind of pemes juga
service dorang pun bagus - refer dari page / sample album yang shahrin bawa malam tadi 

 
btw, thanks to shahrin :)
ingat eh 14/15 - sept nanti, 
kalau lupa siaplah u, i amik kamegha u tu hahaha :p
i put 100% trust on you 
:D


p/s: so satu dah setel, berdozen lagi benda nak pikiornya *sigh*



till then
-xoxo-
S

12 comments:

J.Syazwana said...

fuyohhh nam bulan pilih potograper?
pengsan. haha

Wak Gelas™ said...

dah ada cameraman photographer tu Xyah lah soh wak pi tangkap gambr ko fulakks.,ahHHKs

Syazana Zainn said...

@wana



haruslah kena survey lama-lama takot rugi nnt hikhik :p


@wak

wak jd kameghameng free kat kite haha :3

say to easy=) said...

amboi 6 bulan survey noooo...tp xpe at least berkualiti :)

nana kamarul said...

Ya Allah, lama nau decide! Sampai 6 bulan tu! Tapi xpe, at least satu dah settle kan. All the best for the rest! Heheheee

cik mah said...

Ade progress dah bgus2..

NA said...

Penting pilih jurugambar yang boleh tangkap gambar kita. Kak Wina memang suka tengok gambar pengantin yang ambil di tempat-tempat yang romantik.

Hehe bakal pengantin perempuan memang kena fikir semua persiapan

P.S: Kak Wina takde FB.

-wina1979-

cha said...

betul tu. kdg2 wedding kita biasa je tp nampak best kalau pandai pilih photographer :D

TiranaAduka said...

ehem ehem

Cik Ezy said...

oit.. lame giler pilih OP..
haha..
kite pilih dlm mase beberape jam je..
ekeke..

jeBateja said...

kalau lah zaman kawe kawen ada semua ni kan best....ahakz....ahakz...err...tak pe....may be yg ke2 nanti...ahakz....ahakz.....

zulhilmi tempoyak said...

mn2 pon sbnrnya sama. for me la.. cuma beza dari segi idea.

kita mencari idea je kan.. :)

Cakap-cakap / Disclaimer

Saya cumalah seorang bloger picisan yang tak pemes langsung.Blog ini cuma mengandungi catatan luahan perasaan, peribadi dan merapu sahaja. Writing short stories (cerpen) is my new passion. Disamping itu ada juga tips dan tutorial sedikit. Bagi yang jelak dan bosan dengan blog saya, silalah cepat-cepat klik CTRL + W untuk close tab ok :) Saya tak rugi apa-apa pun ;p

Maaf terhadap penggunaan ganti nama "AKU, GWA" dan sebagainya kepada pembaca yang lebih berusia. Saya lebih selesa menggunakan ganti diri sedemikian kerana lebih santai dan ringan :)

Dialu-alukan segala komen-komen yang positif dan membina, CIK ANON please get outta here. BOOO :p

Sila jangan copy dan paste sebarang artikeltanpa meminta kebenaran dari saya. I HATE COPYCATE person.Semua gambar didalam blog ini adalah HAK MILIK SAYA. Sebarang pengambilan gambar dari blog ini adalah tidak dibenarkan sama sekalimelainkan anda meminta KEBENARAN.

Oh ya, sebelum terlupa, kalau nak suruh saya follow kamu, PLEASE lah pastikan URL korang tu ada, kalau tak jangan haraplah saya nak follow.

Tapi tolong jangan menipu, kata dah follow tapi HARAM tak follow. Orang macam ni memang confirm saya tak akan layan.

Senang sahaja T&C di dalam blog saya ni. Kalau kamu baik saya sayang kamu. Thank you

I Love Stalker !

Busuk.Org