Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

RIBBON WATCH - PRE-ORDER

Previous Entry : Be Maybank2U Star :D

New Update 31/05/13 :  All watches currently OUT OF STOCK. 

New Update 16/02/13 : Promo CNY / Valentine already closed :)

BUT memandangkan ada permintaan lagi, saya akan lanjutkan promosi ni sampai hujung bulan ni 28 Feb 13 sempena birthday my dad :D

Btw, kalau belum confirm ke apa, jangan SMS saya. SMS hanya untuk siapa yang betul-betul NAK. 

Original Price : RM 120.00
NOW : RM 65.00!!!!!
#include postage

#first come first serve :)

p/s: NO DROPSHIP. THANKS.

-xoxo-
S
====================================


New Update 01/02/13 : Chinese New Year / Valentine Promo (01-02-13 until 15-02-13)


Original Price : RM 120.00
NOW : RM 65.00!!!!!
#include postage

#first come first serve :)

p/s: NO DROPSHIP. THANKS.

====================================

New Update 20/01/13 : Please be informed saya tak buat dropship. Harap maklum, Terima kasih. 


====================================

New Update 19/1/13: Dear all, if ada sesiapa yang nak order boleh direct PM or text me, if really interested please HURRY. NO-BACK OUT BUYER. Kalau belum confirm ke apa, jangan SMS saya. SMS hanya untuk siapa yang betul-betul NAK. I hope that you guys can understand my situation. 

Harga masih tetap sama :
RM 80 / 1 box (free postage) 

tapi jika anda beli lebih dari 1, ada diskaun sikit :)
RM 150 / 2 box (free postage)
RM 210 / 3 box (free postage) 
RM 290 / 4 box (free postage) 
RM 340 / 5 box (free postage)

FYI untuk masa sekarang saya tak kan ambil stock lagi
saya nak clearkan stock ni dulu
p/s: harga tidak boleh dikurang dah sebab saya dah bagi free postage... thanks :)


-xoxo-
S

====================================


Update 21/12/12 : PLEASE BE INFORMED, THIS PROMOTION ALREADY CLOSED. KINDLY SEE HERE FOR THE NEW PRICE UPDATE. THANKS!




RIBBON WATCH
“Everyday Is a Colorful Day”

HOT ITEM!!

Promo Price: Rm40.00 Only!

Normal Price Rm120.00


♥ Japan Movement
♥ Water Resistant
♥ 9 Colorful Interchangeable Straps

Order Now!!

or
SMS “RW QTY” to 017-398 1508
EG: RW 5 to 017-398 1508
or
PM  me at my page Syazana Story Glory


Note:
♥ All items is very-bery limited, after confirmation of order please made payment ASAP.
♥ This is pre-order item and will close on Wednesday (12/12/12) and I will courier it on next Monday :D
♥ Serious buyer only!

♥ Not include postage (RM6.00)

♥ C.O.D : IPOH ONLY



p/s: kalau anda lelaki, tapi ada awek / tunang / isteri boleh la beli bagi hadiah :D
p/s: kalau anda perempuan boleh beli untuk hadiah diri sendiri takpun boleh bagi hadiah kat BFF ke kan .hihi 





till then
-xoxo-
S

5 comments:

jeBateja said...

Wow....bisnes jam plak....semoga berjaya....

Hazmin said...

Wah... Jual jam.. dah berriben dah dekat tangan kalau pakai jam ni kan. Hehe

Ezy Chiaki said...

comelnye jam!!!!

Ash Give said...

hamboi.. comel..

NA said...

Wah baru pertama kali tahu pasal ribbon watch.

-wina1979-

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org