Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Be a Maybank2u Star :D


hye uols,
ada berita gembira sikit ni
bagi sesiapa yang ada Maybank2u 
ceq nak habaq sikit ni :D
Maybank ada buat contest uols
Hadiah dia berupa wang tunai
$_$
RM5000 untuk 1st prize
bagi aku yang bajet nak kawen ni memang sesuai la nak join, gyahaha

so contest ni hanya untuk orang yang ada Maybank2U sahaja ye
kalau takde, pi la buat :p
bagi yang tak tau Maybank2U tu apa
actually Maybank2u ni Internet Banking 
sebenarnya banyak benefit M2U ni
serious aku tak tipu
sebab aku sendiri pun guna

kalau kaki shopping macam aku ni memang best la
main click-click-click saje
haha
mula-mula pilih barang
dah berkenan mesti nak bayar kan
so tak kan nak pi bank semata-mata nak bank-in ni rm45.90
mesin deposit cash mana terima RM5 dan duit syiling, ye dok.haha
tambah-tambah lagi time kat office atau kat umah tengah malam -_-
tak ke sadis nak perambat pi bank
so dengan M2U
just login kat website Maybank
cari transfer duit
klik-klik-klik
SIAP!
:D

then kalau topap lagi satu
(well aku tak mampu nak pakai post-paid)
naya ye kalau memalam nak pi cari topap kan
dah la sekarang ni bahaya keluar memalam
so dengan M2U
main klik-klik-klik je
tengok-tengok RM5 dah masuk.hihi

actually banyak lagi kemudahan M2U ni
tapi ni kebiasaan yang aku selalu buatlah :D
nak join contest ni?
senang sangat-sangat owkeh :D
korang kena buat iklan sendiri 
(jangan tiru, idea kena lahir dari hati, no-no-no kopicat ye)
idea cerita korang mesti BETUL/BENAR
lepas tu pilih gambaq korang yang bajet cantik atau encem tu.hihi
lepas tu SUBMIT :D
see senang giler.

 korang kena taip headline -- carilah tajuk bikin gempak ok tapi ada limit ye alphabet.
lepas tu taip la deskripsi kenapa, mengapa, bagaimana M2U ni membantu korang
jangan lupa pulak buh nama, kerjaya dan umur korang
INGAT JANGAN TIPU UMUR ATAU KERJAYA KORANG tu
lepas tu (PART PENTING)
upload gambaq yang cantik atau encem ye.bwahaha
mana tau kot-kot orang Maybank terpikat. lalalala~
Lepas dah siap semua boleh submit. hihi

ni contoh yang aku punya :D
p/s: INGAT JANGAN TIRU IDEA ORANG LAIN!


kalau rajin nak buat entry banyak-banyak dipersilakanlah, tapi mereka just bagi 15 kredit pesbuk untuk entry pertama. 

oh ya, entry tu korang kena taip dalam english ye.
tapi kalau nak guna ayat "Manglish" atau slang pape pun boleh TAPI
tapi keseluruhan ayat tu kena dalam english :D
so takpe kalau broken english ke apa, as long as
SENTENCE tu lebih kepada bahasa Inggeris.

p/s: kalau korang bloger lagi best tau, ada peluang nak menang Asus Nexsus 7 Tablet, klik untuk tau INFO :D

Jom join, ramai-ramai join barulah meriah :D 

upload penyertaan korang kat Maybank2u Save Me, cepat weh tarikh tutup 31 Disember 2012.

nak tau banyak-banyak lagi pi je tengok kat pesbuk page Maybank2U pehtu cari Tab Be a Maybank2u Star :D



till then
xoxo
S

17 comments:

hazwan hairy said...

ada juga bnda ni..hahaha...bp juta mnusia yg ada n join kan..haha

Razil Tahir said...

huuuu..
esok lah gi buat maybank2u... huhuhuhuh

Syazana Zainn said...

@hazwan

contest duit semua berebut nak join okeh.haha


@rizal
pi cepat, tarikh tutup lambat lg :p

J.Syazwana said...

iolls ade cimbclicks je uolls. hehehe. eh pakai postpaid lagi jimat la dari pakai prepaid. kite lah. huhuhu.

Syazana Zainn said...

@ wana
eh eh postpaid lg murah ke -_-
dulu pki cekcom mahai nak mati -_-

ieda said...

citer pasal maybank 2 u ..
aduhh dah lama x bukak nie
lebih 3 bulan kena buat password baru kan huhuh

Sarah Mohd Saleh said...

betul2,byk sgt kemudahan.i pon br wat.rse bhgia bile ade mybank2u ni ;D gud luck dear ;D

Kakzakie said...

Tak dapat jadi film star jadi mybank2u star pun jadilah kan...

Amanda Suria said...

oic..ada eh...kena tgok ni...

Ash Give said...

menarik la contest ni serius..hadia dia pun blh tahan..

good luck k.. semoga blh menang Asus Nexsus tu..:)

hafiz hafizol said...

takut nak join. haha.

All the best la utk anda :)

zila manaf said...

kami tadak maybak2u lah...gudluck ok

jeBateja said...

nak guna english dan kreatif yg lomah ni....tapi kalau monang...leh beli mesin telur besau....aahakz

Eiqa Almond said...

alaa, xde maybank pulakk..
x buat2x punn dari dulu, ahhaa

Nizam Ijam said...

wah.. xlama jadi duta maubank la :)

saya dah update :)

Run Away said...

macam best jew kan..;d

NA said...

Wah Schaze macam Kak Wina suka masuk peraduan. Moga berjaya menang RM5 000 :)

-wina1979-

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org