Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

RIBBON WATCH : READY STOCK



New Update 31/05/13 :  All watches currently OUT OF STOCK.
New Update 16/02/13 : Promo CNY / Valentine already closed :)

BUT memandangkan ada permintaan lagi, saya akan lanjutkan promosi ni sampai hujung bulan ni 28 Feb 13 sempena birthday my dad :D

Btw, kalau belum confirm ke apa, jangan SMS saya. SMS hanya untuk siapa yang betul-betul NAK. 

Original Price : RM 120.00
NOW : RM 65.00!!!!!
#include postage

#first come first serve :)

p/s: NO DROPSHIP. THANKS.

-xoxo-
S
====================================


New Update 07/02/13 : Chinese New Year / Valentine Promo (01-02-13 until 15-02-13)


Original Price : RM 120.00
NOW : RM 65.00!!!!!
#include postage

#first come first serve :)

p/s: NO DROPSHIP. THANKS.

=============================

New Update 20/01/13 : Please be informed saya tak buat dropship. Harap maklum, Terima kasih. 


=============================

New Update 19/1/13: Dear all, if ada sesiapa yang nak order boleh direct PM or text me, if really interested please HURRY. NO-BACK OUT BUYER. Kalau belum confirm ke apa, jangan SMS saya. SMS hanya untuk siapa yang betul-betul NAK. I hope that you guys can understand my situation. 

Harga masih tetap sama :
RM 80 / 1 box (free postage) 

tapi jika anda beli lebih dari 1, ada diskaun sikit :)
RM 150 / 2 box (free postage)
RM 210 / 3 box (free postage) 
RM 290 / 4 box (free postage) 
RM 340 / 5 box (free postage)

FYI untuk masa sekarang saya tak kan ambil stock lagi
saya nak clearkan stock ni dulu
p/s: harga tidak boleh dikurang dah sebab saya dah bagi free postage... thanks :)


-xoxo-
S

================

Hi Uols :D
Memandangkan ada permintaan terhadap Ribbon Watch 
So aku ingat nak RE-STOCK BALIK
tapi kena cepatlah sebab stock tak banyak lagi tinggal
sebab banyak terjual kat pesbuk

comel kan, siap dengan box lagi
ada 9 straps yang berwarna-warni

TAPI untuk makluman korang
Harga dia bukan lagi RM40.00 ye 
Sebab PROMO RM40.00 tu dah habis hari Jumaat(14/12/12)
So start dari sekarang ni harga dia 1 box RM80 (exclude postage)
postage RM 6.00 (semenanjung), RM 9.00 Sabah dan Sarawak
TAPI
kalau korang ambil 2 box harga dia RM150.00 (include postage)

stock yang tinggal
cepatlah grab :)
susah nak dapat harga macam ni


p/s: actually harga dia RM120.00 tau
So hanya untuk customer melalui blog sahaja yang dapat harga cantik macam ni
berbaloi tau beli sebab

1) ada 1 box 
2) ada 1 jam
3) bateri yang tahan lama (bateri dia boleh di lock kalau tak nak guna :D)
4) ada 9 straps yang berlainan warna
5) tahan air
6) di import dari jepun
7) brand yang bagus iaitu iMAGE
8) 1st time masuk pasaran Malaysia
9) FREE Postage kalau amek 2 (sharelah dengan kawan-kawan)
10) bila pakai jam ni korang comel sangat :D
11) Kalau korang nak special request iaitu nak letak kad birthday/ kad surprise just let me know 
all the details
i will provide the card 
just tambah lagi RM1.00 je.
best kan :D

my kazen wearing the watch :D


UNTUK PERTANYAAN &TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :


FB : SYAZANAZAINN
FB PAGE : SYAZANA STORY GLORY
FB PAGE : COLORS KITCHEN (IPOH)


Note:
♥ All items is very-bery limited, after confirmation of order please made payment ASAP.
♥ This is Ready Stock Item (siapa cepat dia dapat) 
♥ Serious buyer only!
♥ C.O.D : IPOH ONLY



p/s: kalau adik-adik gadis yang masih sekolah tu, ajaklah kawan-kawan beli sama, 
nanti korang satu geng kan comel je pakai jam yang sama jalan sesama :D
p/s: kalau nak buat hantaran pun cantik, mana ada orang buat lagi hantaran pakai jam comel macam ni
:)
p/s: yang boys/husband/fiance belilah satu buat hadiah untuk yang tersayang. orang perempuan suka benda comel-comel ni :D
p/s: nak buat hadiah Christmas atau hadiah hari jadi pon cantik so sweet :D


with love
-xoxo-
S






11 comments:

hazwan hairy said...

tgk menrik sgt klo bg hadiah ni...hehe

Syazana Zainn said...

hazwan : kan ! haha nnt tlg pomot sat :D

Ezy Chiaki said...

comel!!!
nk sruh bakal suami hadiahkan..
haha

Jajas said...

wow...

Ash Give said...

Wah cantik cantik..nasib baik aku lelaki hahaha

Hans said...

sokong komen Ash Give :-)

zila manaf said...

wahh comelll..nk suh sape hadiahkn eh hihi

Wak Gelas™ said...

chomeyytuuu..,ehHHe

Fairuz Zainal said...

weh serious cantik gila! kalau aku booked je dulu satu boleh tak? hoi aku serious buyerrrrrrrrr! haha

Leods said...

cantikla..

Nor Akma said...

salam, nak beli ribbon watch tak skg ada promosi borong rm32/pc beli 10 set dan rm30/pc beli 20 set for limited time only ;)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org