Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Shout Award 2012?

Previous Entry: I'm Not Robot, Please Remove Your Word Ver-Veri Ye 


Hi uols,
Semalam tengok tak Shout Award?
Frankly to say aku tengok sekejap je
Cara persembahan Shout Award semalam menarik
Ala-ala beach party gitu
TAPI ntahlah macam tak kena dengan selera aku
Well nobody perfect kan



Aku rasa cara ShoutAward ni sangat tak sesuai
Tak sesuai macam mana?
Penyampai Anugerah banyak GEDIK NAK MATI.
Exspecially yang perempuan. YUCKS
Serious, geli
Maybe nak create some fun KOT.pftt
eh silap, mereka kan URBAN #sarcastic lagi
Yang lelaki macam biasa je la, NORMAL

Ada satu Award Hot Guys dan Hot Chicks tu
(Award dan Penerima tu takde masalah)
PENYAMPAI TU YANG MASALAH
What the hell she is thinking?
TERJERIT-JERIT 
Serious, GELI -_-
You know what I mean?
Tak tau sila tengok dekat YOUTUBE balik.
Memalukan. 
Aku tak tengok the whole part Shout Award
Better tengok Alvin & The Chipmunk kat tv2
Bila iklan kat tv2 baru tukar tv8



Tak sangka Anugerah kat Malaysia ni 
dah macam kat Amarika #please read in sarcastic mode.
Anak muda terjerit-jerit macam kena histeria
-_-
*sigh*
pakaian jangan cakaplah
Oh Artis Malaysia -_-'

Btw, seperti yang ramai tahu kemenangan memang akan berpihak dekat Aaron Aziz, Yuna, dan Shila Amzah.
Aaron Aziz maybe aura dalam Ombak Ridu belum lagi surut tambah lagi drama baru dia Adam Hawa tu memang top hashtag dekat twitter.
Yuna seperti yang kita tahu, karya dia memang bagus-bagus dan dia dah berjaya dekat negara Uncle Sam tu.
Shila pulak, since dia menang dekat Shanghai tu nama dia makin jadi sebutan, sebenarnya memang dia sangat berbakat tapi dahulu kurang menonjol.
So, CONGRATULATION to all winners, yang tak menang tu harap dapat hasilkan karya yang lebih bagus.


Senarai Penuh Pemenang Shout Award 2012

Rockstar Award
1. Bunkface - Pemenang
2. Estranged
3. Faizal Tahir
4. Hujan
5. Love Me Butch
6. Monoloque

Popstar Award
1. Aizat Amdan
2. Datuk Siti nurhaliza
3. Hafiz
4. Jaclyn Victor
5. Najwa Mahiaddin
6. Yuna - Pemenang

Power Vocal Award
1. Azlan & The Typewrit
2. Black
3. Faizal Tahir
4. Jaclyn Victor
5. Shila Amzah - Pemenang
6. Yuna

Flava Award
1. Altimet, Joe Flizzow & Sonaone
2. Black & Malique - Pemenang
3. Malique & Jamal Abdillah
4. Malique & Rabbani
5. Mizz Nina
6. Zizan & Kaka

Music Video Award
1. Mizz NIna - Pemenang
2. Najwa Mahiaddin
3. One Buck Short
4. Shila Amzah
5. The Azenders
6. Yuna

Break Out Award
1. Diandra Arjunaidi
2. Go Gerila!
3. Kyoto Protocol
4. Massacre Conspiracy - Pemenang
5. Najwa Mahiaddin
6. Oh! Chentaku

Best On-Screen Chemistry Award
1. Awie, Johan & Usop Wilcha (Hantu Kak Limah Balik Rumah)
2. Zizan Razak & Aaron Aziz (KL Gengster)
3. Remy Ishak & Tiz Zaqyah (Nur Kasih The Movie)
4. Aaron Aziz & Maya Karin (Ombak Rindu)
5. Josiah Hogan & Iedil Putra (Projek Pop)
6. Johan & Zizan Razak (Raja Lawak Musim 6) - Pemenang

Fresh TV Series Awards
1. Betul Ke Bohong?
2. Friday I'm In Love
3. Projek Pop
4. Tentang Dhia
5. Versus - Pemenang
6. Yuna - Bintang Di Langit

Breakthrough Local Feature Award
1. Bunohan
2. Hantu Kak Limah Balik Rumah
3. Hikayat Merong Mahawangsa
4. Nur Kasih The Movie
5. Ombak Rindu
6. Songlap - Pemenang

Favourite TV Program Award
1. Anugerah Juara Lagu Ke-26
2. Karoot Komedia X (RAYA)
3. Maharaja Lawa Mega (FINAL)
4. Showdown 2012 - Pemenang
5. Super Spontan
6. Versus - Konfrontasi Terakhir

Favourite TV Personality Award
1. Adibah Noor (Super Spontan)
2. Hafiz Hatim (Showdown 2012)
3. Henry Golding (Welcome To The Rail World)
4. Johan (Raja Lawak Musim 6)
5. Razif Hashim (Best In The World)
6. Zizan Razak (Raja Lawak Musim 6) - Pemenang

Coolest Radio Announcer Award
1. Faizal Ismail (Hot FM AM Krew)
2. Fara Fauzana (Hot FM AM Krew)
3. Hafiz Hatim (Fly FM - Pagi Rock Krew)
4. Hunny Madu (Fly FM - Malaysia's Hottest Music) - Pemenang
5. Nabil Ahmad (Ceria Pagi Di Suria)
6. Phat Fabes (Fly FM - The Phat Fabes & Ben Show)

Favourite Radio Show Award
1. 33RPM
2. Dansa ERA Bersama Nazpoleon, G dan DJ Fuzz
3. Fly FM - Stripped
4. Fly FM - Pagi Rock Krew
5. Fly FM - The Phat Fabes & Ben Show
6. TOP 5 - Panggilan Hangit - - Pemenang

Hot Chick Award
1. Nur Fazura
2. Lisa Surihani
3. Marion Rose Counter
4. Maya Karin
5. Nora Danish - Pemenang
6. Scha Al Yahya

Hot Guy Award
1. Aaron Aziz - Pemenang
2. Hans Isaac
3. Henry Golding
4. Remy Ishak
5. Shaheizy Sam
6. Zizan Razak

Wired Celebrity Award - (Selebriti aktif di Twitter)
1. AG COCO - @agcoco
2. ALTIMET - @altimet
3. CELEPETS - @DaphCLPT, @SazzyFalakCLPT, @YasminHaniCLPT, @AtiliaCLPT, @AishahJennifer, @dynasCLPT
4.FATIMAH ABU BAKAR - @fatibee
5. SOFIA JANE - @MemHanyut
6.YUNA - @yunamusic - - Pemenang

Shout! Aloud Award (Individu berbakat menerusi YouTube)
1. Faradyable
2. IniAnwarHadi
3. JinnyoyTV
4. Matluthfi90 - Pemenang
5. Popteevee
6. The WKND

Ultimate Shout! Award - KRU

sumber : murai.com



tak nak komen banyak, nanti mesti ada orang akan cakap
1) kalau tak suka buat apa tengok? 
2) kau ingat senang ke nak buat Award besar-besar ni?
3) ko bukan orang industri, so ko tak kan paham.
4) blablablabla

so jawapan aku senang je
this is my perspective, you don't like it?
i don't give a damn :)


p/s: Selamatkan Gaza dan Palestine adalah isu yang lagi penting :)


till then
-xoxo-
S

4 comments:

Jajas said...

girls memang gediks...hehe

hazwan hairy said...

seksi beb retis mlm tu..aumm..hahaha

محمد رازيق said...

kadang risau juga. semakin lama semakin menjadi2 anugerah2 ni. nak minat tak salah, cuma under control. hehe. btw tq sharing nama pemenang.

Sarah Mohd Saleh said...

hehehe.nasib tgk,kalau x muntah darah depan tv tu..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org