Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

I'm Not Robot, Please Remove Your Word Veri-veri ye

Previous Entry:  Free Gaza



hi darlings :)
tadi semangat giler nak komen kaw-kaw
dekat follower lama dan juga yang baru
lepastu ada singgah kat banyak blog newbie
hajat dihati nak drop komen
tapi hatiku sakit dah klik try publish banyak-banyak kali
tapi tak dapat
sebabnya owner tak buang word verification tu
adoiyai
susahlah gini
benda-benda kecil macam ni dah boleh buat orang malas 
nak drop komen kat entry korang tu 
(kalau entry menariklah kan baru kita nak komen)
ada setengah tu, lepas dua tiga kali aku try drop komen
tapi
tak lepas-lepas juga
BYE-BYE je lah
sayang je entry dah best.hewhew


aku manusia okei! -_-

so untuk newbie yang nak buang word verification tu
tapi tak tau
sebab blog dah berubah kan
meh tengok step ni
actually ramai giler dah buat tuto ni
*sigh*
tapi siapa nak ikut buat silakan ye :)
tolong dengar sikit cakap ahkak ni :p
buang word verification ni okei


Dashbord > Setting > Post and Comments > Show Word Verification > Choose NO 

tengok jelas-jelas ye wahai adik-adik semua SETTING  

 nampak tak situ ada Posts and comments? Klik tang tu. 
Jangan klik tang lain pulak

 ingat pilih NO.

extra tips
Kalau nak buat text sendiri kat ruangan comment box
boleh scroll lagi ruangan Posts and comments tu
nanti nampak benda ni
So taip je la pape yang korang nak

 taip bagi penuh tu kalau suka
:p

 ini contoh yang saya punya :)


P/S: Please ye buang benda ni
Sebab ianya sangat menyusahkan
oang-orang yang rabun macam saya.
Your prompt action is highly appreciated 
TQ

till then
-xoxo-
S

4 comments:

M Fizan said...

nice one, seniora. hehe. newbie2 ni kena ajar sikit! ^_^

najihahfara said...

sy setuju..menyusahkan je bende tu

Hazmin said...

Memang menyusahkan betul word verification ni... Elok2 nak komen terus jadi malas...

Ainaa Syafiqah said...

erm tq syazana.. sbb tegur blog aien.. ari tue dah tukar ke no.. tapi x prasan plak dah bertukar ke yes..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org