Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Segmen Hira : Aku reti masak, kau reti?

previous entry : Membeli serta membelah

aloha dear reader's

harini takde hot topic sangat 

ekceli aku still bengang dengan makcik taylor tu lagi.

baju raya aku masih tak siap T_T

boleh refer entry ni : Sepasang Baju Raya

jahat betul makcik tu.sobsob T_T

btw, aku malas nak fikir dah pasal baju tu

kalau tak siap jugak, alamatnya tahun ni takde baju raya la gamaknya. *sedeh berlagu pilu*

so malam ni aku nak hiburkan luka lara aku dengan mengejoin segmen

dah lama rasanya tak join segmen ni.

Aku reti masak, kau reti?

serious, macam riak je bunyinya..haha

ekceli nak kata aku expert tu tak la.

setakat boleh sumbat dan bagi perut aku kenyang oke la..haha

aku prefer buat kek sebab SENANG, CEPAT dan SEDAP dan aku MEMANG SUKA KEK.kehkeh

kalau bab masak lauk pauk ni aku surrender la.

aku tak konpiden sangat hikhik

TAPI sekarang, aku dah terer buat APAM POLKADOT..muahaha

ni member aku tempah..hihi


member kat office dah ramai ambil tempahan *riak sikit* untuk hantaran dan juga untuk sendiri makan..hikhik

so dah boleh la buat side income.hikhik

btw, kalau kauorang nak tempah boleh la email aku.. muahaha

*err kenapa aku buat promotion kat segmen ni..hahaha*

then, aku retilah juga masak spageti. hihi (ni aku belajar sebab aku SUKA makan..kehkeh)

ekceli ada lagi benda lain aku reti, tapi buat masa sekarang aku just senaraikan ini sahaja :)

p/s: kelik banner ni kalau nak join




notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke xP


-xoxo-
S

14 comments:

Fathiah Hamim said...

saya nak apam jugak! =D tapi tak nak polkadot, nak belang2. ada? =P

syrupmasin said...

perghh siap ade yg tempah tuh..

muhamad hanif said...

takkan laki kau hari2 nak makan kek je ?

NA said...

Kak Wina masuk gak masuk segmen ni. Hehe. Ni siap promo apam bintik. Warna mengancam. Letak inti apa?

-wina1979-

Shamsuddin Amin said...

caye la...
comelnye apam tu... hehe
nak satu....

hira said...

apam polkadot tu macam menarik je. eh, nak suruh saya beli ke? hahaha :D comel betul rupa dia. geram tengok~

thanks for joining~ :)

myhatiku said...

reti masak jugak ;p
tapi bab baking2 cake kuih muih nie x reti..erkk

teringin pulak nk rase polka dot tuh :)

schaze zainn said...

@ fathiah hamim
aik nak belang-belang? err kene test buat dulu la..haha


@ syrupmasin
ekekeke tempah sikit2 jek.. xP


@ muhamad hanif
err. kalo sayang die kene makan la..muahaha xP


@ NA
hihi join join! xP
yg ni member nak inti coklat..hihi


@ Shamsuddin Amin
err satu je? cukup ke? ahaha


@ hira
err. tak la saje je gedik nak promot..ekeke
welcome hira xP


@ myhatiku
nak rasa? meh raya kat umah..ekeke

Freaky said...

freaky masak sket2 tu bole la.. x de advance sangat

"Aku"....Nurul Azren said...

comel apam tu...

Cik Reen melawat dari segmen yg sama... http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

jom sertai contest Cik Reen => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

Far8 budak baik said...

perghhh apam palkadot...
dasyat sungguh nama kuih tu..
hahaha..
macam tak penah denagr je..
rapi nk jugakk!!!haha
gudluck k...

dill said...

saye sangat suke apam polka dot! buatkan utk saye bleh? hihi

dill.

bunbun said...

ceh cehh. nak jugak apam tu. pos free boleh? hahaha. nnti bunbun email alamat okeh hwakakaka

Run Away♥ said...

cute nyer...;d/Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org