Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Membeli serta membelah

previous entry : Sepasang Baju Raya

hye reader's

hari ahad yang bosan kembali lagi.

just baru pulang dari shopping :) *gembira sampai nak pengsan*

btw, lepas ambil adik aku dari mengaji aku terus pi umah encik amin (ekceli rumah encik amin dengan rumah ustaz ajar adik mengaji tu dekat je)

then sampai umah encik amin terus tukar kete.

err.. mestilah pakai kete encik amin la..hihi (strategi untuk jimat petrol)

ekceli keluar harini sebab adik aku nak beli buku latihan matematik

first time aku dengar dia nak beli buku. *terharu*

sebab sebelum ni dia sangat malas buat kerja sekolah atau baca buku.

mebi dah sedar kot PMR lagi berapa hari je lagi..hahaha

so destinasi kitaorang pi POPULAR kat Ipoh Parade

mak aih, ramai nak mampus orang. huhu

so pusing-pusing popular tu  baru aku sedar banyak judul-judul novel terbaru..

aku nak beli novel =,="

tapi aku takut nanti bajet lari pulak..agagaga xP

so mission kat popular dah selesai..

buku yang di cari pun dah jumpa.

lepas tu pusing-pusing satu Parade tu..huhu

mata pun naik juling.

Sebab semua store ada SALE.

serious mata aku terus jadi berpinar-pinar

mebi ni la dugaan waktu bulan puasa sebab di atas kekangan kewangan =,="


bila gaji nak keluar ni!

aku nak shopping!

grrrr T_T


nasib baik encik amin begitu bermurah hati :)

so aku dapat 2 helai baju dan juga beberapa bijik hair clips baru..

muahmuah ailebiu banyak-banyak xP

and adik aku pun dapat baju juga..hihi

maceh sayang.. muahmuahaha xP

jasamu tetapku kenang :)

 

 encik amin, me and adik xP


 kasut ni cantik
tapi tak boleh beli.
takut bajet lari pulak.sobsob =,="


 ada pameran kereta kat parade
siapa nak tukar kereta untuk raya ni pi la tengok..agagaga xP




bye bye :)



p/s: mebi malam ni aku nak pi gerbang malam..hihi jom shopping sekali :)

kali ni atas ikhsan encik abah xP


p/s: kenapa harus ada SALE bila duit gaji aku tingaal nyawa-nyawa ikan? =,="






notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke xP



-xoxo-
S

8 comments:

NA said...

Alhamdulillah rezeki Schaze tu En Amin dan abah belanja. Hehe.

-wina1979-

myhatiku said...

nak hair clip juga..wee;p

harus ade sale supaye ikan x tinggal nyawe dah..hak3

muhamad hanif said...

woo,
adik kau ke kau yang untung ?



allalalalalal..

GaRy™ said...

hahahaha... sale itu memang dugaan yang amat sangat... hahahahaha..

jeBateja said...

ko pow amin baju raya erk.....tak baekkkkkk.....ahakz

Fathiah Hamim said...

sale ohh salee

btw blogs kat entry fa tuh semua takda dalam bloglist. blog schaze kan dah memang dalam bloglist. hehe

anamizu said...

wahhh dah shoping ke??
cik ana x shoping lg nih T__T

schaze zainn said...

@ NA
hihi tu la nasib baik la encik amin ade..ngehngeh xP


@ myhatiku
nak hair clip? meh sini..kehkeh
xleh mcm tu, susah tau nyawa tgl sikit2..hihik


@ muhammad hanif
err. dua-dua untung..kehkeh



@ gary
tu la..dugaan berat =,="


@ jebateja
cewahh ko da balik..haha
erk tak baek?
ta pe nnt die kene banje aku gak..haha



@ fathiah hamim
sale boleh buat org giler..hihi

saje je nak sakat FA hikhik xP



@ anamizu
shopping sikit je..
takpe ade masa lg.. :)
nnt shopping sampai lebam..hiii

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org