Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Ahmad.. Kau selalu dihatiku

previous entry

Sergeant Keroro Cari Krew Baru



hye once again

malam ni di samping menonton vampire di tv2 lakonan Jon Bon Jovi dan menonton bola di tv1 kelantan versus terengganu, aku juga sempat menghapdate belog :p

sampai ketika ini vampire masih belum dapat di bunuh

dan bola masih berada di kedudukan 2 - 1, (terengganu dah 2 oke) siapa juara aku akan sokong.kahkah (sejenis talam pulak)

btw. aku nak story sikit pasal encik AHMAD

haa. bukan ahmad dhani, ahmad seth tan or ahmad pape.

ni AHMAD and just AHMAD.hikhik

ekceli first time aku dengar lagu ni, aku macam geli la juga

yela, macam gedik kot suara penyanyi tu..kuikui

and paling tak boleh blah ade pula bunyi ah, ah, ah

ingatkan lagu dangdut ah, ah, ah amelina tu..kuikui

rupa-rupanya ah, ah, ah, ahmad. haha

adik aku pun boleh ketawa terbahak-bahak dengar lagu ni.
yela, memang siapa dengar untuk pertama kali mesti rasa kelakar

tapi memandangkan kat radio era. fm selalu je putarkan lagu tu

aku pun layan je la.. haha

yelah, dah hari-hari dengar lagu yang tak best pun boleh dikatakan best. adeh

frankly to say, bagi aku..

lagu ni setakat biasa-biasa je.

tak la power sangat vokal penyanyi ni

suara salma (juara mentor) lagi power.hikhik

tapi, siapalah aku nak bandingkan mereka tu kan.

aku baru tau je penyanyi lagu ni bernama Arrora Salwa

gambar ikhsan encik google

perghh.. nama mak oii, meletopz uol.haha

hahaha. orangnya meletopz ke tak tu terpulanglah kat mata kauorang semua k.

btw, another secret about her (not really secret la..) arrora salwa ni rupanya seorang polis dulu.
di sebabkan nak sangat jadi penyanyi dia pun resign jadi polis and jadi singer untuk full time.adeh

gamble betul beliau.

dia ingat senang ke nak jadi artist ni?

setakat ada satu dua lagu je, hmm jangan nak bermimpi tinggi-tinggi sangat, nanti takut terjatuh pulak.hihi

lagipun terlalu banyak lambakan artis baru ni.huhu

p/s: renung-renungkanlah bagi siapa yang nak jadi artist tu :)
===========

Pertama kali si aku malu-malu,
Saat ku dekat ku ragu2
Mungkinkah dia suka padaku
Ah Ah Ahmad…

Ternyata tanpa ku duga-duga,
Aku terima salam darinya
Bergetar saatku membalasnya,
Ah Ah Ahmad…

Dialah idola,
Dialah superstar,
Mampu menggetarkan ranah jiwa

Dia yg ku nanti,
Selalu terpuji,
Ingin ku dekat, selalu ku dekat..

Ahmad…
Kau selalu dihatiku
Ahmad…
Luluhkan keangkuhanku,
Ahmad…
Ingin aku cepat-cepat,
Bercinta dengan lelaki paling hebat..

Ahmad…
Peribadinya sederhana,
Ahmad…
Tiada banyak bicara,
Ahmad…
Ku tak mahu lama-lama,
Mendekat kepadaku dengan segera..

Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad





-xoxo-
S

8 comments:

.m y z. said...

haha betul2. masa mula2 dengar memang kelakar betul lagu ni. ahmad pun boleh jadi lagu T__T

misz sheyla said...

penah dgr lagu ni...mase mule2 dengar selalu gelak.. pasal first time dgr lagu ahmad..pas tu lelame ok aje..

syrupmasin said...

sedap lagu ahmad nih :D

schaze zainn said...

@ .m y z.

hoho. memang klaka :D

schaze zainn said...

@misz sheyla

yela, lagu tak best pun bile selalu dgr mesti jadi best..hihi

schaze zainn said...

@syrupmasin

erk. sedap ke? hihi

amna said...

lagu ni mmg pelik. untunglah Ahmad ^^ hehe

logorithm said...

Hahaha... lagu rentak jazz nih selalu kuar kat TraxxFM.

Bagi I, lagu nih tak best langsung. LAME dan sebenarnya berunsur lucah!


Terbaru dari Logokoko:

[U] Hujung minggu yang terganggu

[11PG] Gambar lori Alam Flora eksiden...

[U] Here In My Home

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org