Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Siapa Ariana? | Gitaris Azlan and Typewriter



Previous Entry : Pengalaman :)


Salam Senin uols.
Suppose harini kat Ipoh cuti replacement Thaipusam
Well, gwa kan pekerja berdedikasi / rajin / blablabla 
so gwa pun K-E-R-J-A 
see, gwa rajin sebenarnya.. pftt


Actually, tadi bukak nuff
ada orang cari "siapa awek yang main gitar masa azlan & typewriter perform waktu ajl" aritu
pfttt sila baca dengan senafas :p


so ni nak habaq
awek tu bernama Ariana 
beliau gitaris kumpulan Couple
Tak tau kumpulan couple?
pi la gugel!!
tak kan semua gwa nak suap kot. bwahaha


gwa berlagak bajet macam tau siapa awek tu.haha
actually seorang awek ni yang bagi tau gwa
btw thanks to CHA
cha ni la bagi tau siapa awek gitar tu
#eh eh nickname yu sama dengan ai lah :p


okey ini ialah Ariana :)



 
gambar ikhsan abang gugel yang ensem 

 
gambar ikhsan abang gugel yang ensem



So, dah tahu siapa kan?
Jangan search panjang-panjang dah okey.hikhik
anyway kalau nak tau atau tanya aku
silakanlah, aku akan cuba membantu #ecewahhh
:p


till then
-xoxo-
S

8 comments:

Wak Gelas™ said...

wak pon x kenal ariana jugakk..? ahhKs

Jajas said...

bilik kosong tok lelaki ade?hehehe

Pykaa Pdott said...

tak pnah tgk pon . tak brape nak prasan . hee

cha said...

haha sama-sama. i dah beberapa kali tengok couple ni perform sebab husband i pun in a band scene jugak so pernahla satu stage dengan dorg :)

محمد رازيق said...

owh. baru tau arianan ni sape. hehe. tq

fadh leyanie said...

kalau tak singgah blog ni sampai skng tak tau sapa ariana T.T *duduk dlm gua.

NA said...

Baiknya Schaze layan sebarabg pertanyaan yang dicari oleh mereka ni.

-wina1979-

pha is said...

panjangnya keyword... hahaha

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org