Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Tutorial | How to tie up Ribbon Watch (Style 1)




Previous Entry: Hati di Taman Meteor


Assalamualaikum uols 

Btw, aku ada tengok keyword tadi

Ramai gak search tutorial macam mana nak pakai Ribbon Watch

So memandangkan aku baik lagi comel serta sopan santun lemah gelamai 
#riak kejap

Aku pun rajin nak buat tutorial :)

Lagipun kesian pula kat certain customer aku tu

Setakat cakap pumpangpumpang dalam telefon dorang macam tak faham je kan 
-_-

At first nak buat tutorial secara video

Tapi tetiba ceq malu lak. kahkahkahkah

Dah la suara macam katon wuwuwu

So tutorial bergambar pun jadilah. 

p/s: harap faham la ye :D



Style 1


1) Mestilah ada ribbon watch :)
Boleh beli dari saya. hihi 
Pilih ribbon kesukaan anda. 

2) Letak jam tu kat tangan (belah mana-mana pun boleh ikut selesa)

3) Dari belah bawah tangan @ jam, simpulkan kedua ikatan tu (depend kat korang la nak ketat @ longgar macam mana)

4) Ikat kemas dan buatlah bentuk ribbon :D 

5) Yeah!!!!! Dah siap :D



contoh, macam my cousin pakai :)



Nanti kalau rajin, aku tunjuk lak style ke dua pulak :D

p/s: nak order jam comel macam ni?

sila refer SINI okey :)




till then
-xoxo-
S


16 comments:

Cik Ezy said...

ade style la..
hihi

Syazana Zainn said...

ezy :

of coz harus ada style :p

Nelly Strange said...

comey !!

:)

Cik Tia said...

wah .. sekarang rakyat malaysia dah ramai yang kreatif kan :D

Jajas said...

segan la nak pakai...hehe

slmt thn baru

ejulz said...

kalau lelaki pakai tuu.. ala tomei tomei.. hahaha

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak jam chomey style camtu jguakkk..,, ahHKs

pha is said...

pergh.. jam reben pulak... macam2 style la skrg nih.. hehehe

Yasmin Aris said...

comelll :D

Miss Xyz said...

Terbaiklah jam reben. Tapi saya tak ada lagi. Saya ni lasak sikit takut reben putus jamnya hilang XD

M Fizan said...

pakai macam reben.... sehsuai ke laki pakai? heheh

Pykaa Pdott said...

comel jgk eh .

محمد رازيق said...

wah bergaya. selamat tahun baru 2013 :)

L said...

kalau laki yg pakai lagu mana? hehe

jom singgah baca.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2013/01/allah-maha-penyayang.html

anamizu kaito said...

wahh style gak jam ribbon!
tapi kalo cik ana mesti x
reti nak ikat sndiri.. hehe

ct N honey said...

kreatif.klu sesiapa yg nak beli beg cotton yg corak dan berwarna-warni boleh singgah ke http://cthoney.blogspot.com/2012/09/beg-cotton-jeans-untuk-dijual.html

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org