Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Please click report for this STUPID PAGE. TQ







Morning uols,
I just need help from u guys
To report this STUPID PAGE
(tak tergamak aku nak taip nama full page ni)

p/s: Dah kalah tu buat cara kalah la, memang loser bangsa mereka ni.
kalau sayang negara kamu please klik report
tak ambil masa yang lama pun :)
TQ



till then
-xoxo-
S

7 comments:

Zhura Zainal said...

Dari zmn Malaya suda merdeka lg dorg da ta puas ati dgn kite di Malaysia.Lbh-2 lg bile kite suda maju ke hadapan dan dorg trpksa cri mkn di sni.Biala dorg je yg negatif,jgn kite trikot negatif jga.Cme kne amek lngkah brjga-2,dorg ni byk kes jgk kt Malaysia ni.Ape-2 pown,mmg mnyakitkn hati tp jgn bce sbb akn mnambh sakit di hati. Hahaha.. thanks a lot for ur info.

Eiqa Almond said...

Dah report da.! :D
hehee atas tunjuk ajar mu..
first time sebenarnya nk report2x nie..

Sakit hati pulak laa tengok gmbar2x dalam page tu, haaishh. Tak sedar ke yg banyak rakyat dia duduk dekat negara kte niee.

L said...

truk betul zmn skrg nih. salah gunakan fb.. herm.. nasib L xde fb. tlg buat report utk L sekali ye..

jom singgah bace. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/12/malu-pada-diri-sendiri.html

zila manaf said...

baling dengan kulit durian baru tau..

محمد رازيق said...

depa ni dah kalah buat cara kalah. huhu

Hazmin said...

Page apa ni? Tak boleh bukak FB di ofis la. Hehe

NA said...

Macam-macam hal bila tak menang terus kutuk orang lain.

-wina1979-

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org