Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

ramadhan

previous entry : Cousin's Day-Out Trip

salam dan hai uols.
hampir sebulan aku tak update
bukan takde cerita tapi terasa kemalasan tu berkobar-kobar je
ramadhan ni macam-macam jadi
manis, masam, pahit tawar semua ado -,-
yang baik kita ambil, yang buruk kita campak jauh-jauh

alhamdulillah, sepanjang ramadhan ni sempat juga aku pi terawih
even bukan hari-hari pi pun at least aku ada usaha nak pi la kan :D
ramadhan ni juga menguji aku asyik demam je.
maybe faktor cuaca sekejap panas + hujan
dan juga asyik berbuka minum air sejuk-sejuk je

btw, malam-malam terakhir ramadhan ni eloklah kita memperbanyakkan lagi ibadat kita :)

oh ya jangan ditanya mengenai persiapan raya aku
tahun ni persiapan aku ala kadar je
bukan apa, aku just banyak peruntukkan untuk hari besar tahun depan je :)
tapi alhamdulillah, encik tunang aku baik hati
dia hadiahkan aku selai je baju raya. ;p (selai jek?? -,-')
selai cukup lah kan.
kasut ke perfume ke dah ade dah
kan dapat barang hantaran ri ru, so recycle jek balik.hikhik

p/s: teaser baru cover page untuk cerpen saya.. muahaha
bila nak update cerita ni maybe lepas raya :D
so nantikan ye.




-xoxo-
S

11 comments:

Ezy Chiaki said...

salam ramadhan..
selamat hari raye!
=)

Yousof said...

Rasa macam tak best sebab ramadan dah masuk peghujung, Serius kalau boleh nak rasa tenang ramadan tu sampai bila²..


Nyaris² nak sakit tekak teruk.. Lawab, minum air suam banyaak², madu semua hehe

Syazana Zainn said...

ezy :

salam ramadhan jua
dan samat ari raya dear :D



yousof:

betul tu, ramadhan je bulan yg betul2 buat org jd baik.hihi

NA said...

Samalah akak pun ala kadar. Hehe betul kata Schaze malam-malam akhir memperbanyakkan ibadat.

P.S: Buat popia inti udang kering pedas :)

anamizu kaito said...

tu la kan.. dpt jugak la buat teraweh even x dpt p hari2..

tapi ramadhan dah nak habes T___T

Jajas said...

slmt hari raya

Hans said...

alhamdulillah
persiapan raya tahun nih meriah sikit
:-)

BeskuT MeRy said...

selamat hari raya.

J.Syazwana said...

hey ho selamat hari raya. hehehe

bestnya nak kawen dah. lalala

fadh leyanie said...

ok la tu..ada jugak hadiah dia kasi..
selamat hari raya :P

M Fizan said...

wuhuu.. ada cerita baru la... cepat la update!! hoho. tu la pasal. bila malas, idea nak hapedette bertimbun, dan last-last jadi malas. Bertangguh membunuh blog :D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org