Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Remy Ishak | Model Dashing :D

Previous Entry: Awrrr Seksanya


Assalamualaikum dan selamat petang uols
Tadi petang (7/7/12) aku pi Mydin kat Meru Ipoh.hikhik
Sebab aku ada terbaca Tuit Remy Ishak mengatakan dia akan berada di situ TODAY :D
Dia datang pun sebab untuk promosi Dashing baru.


Btw, harini kerja T.T
Serious, perasaan tak tenang kot. harhar (bajet)
Asyik dok terpikir bilalah nak balik ni ;p
Then, pukul 1 sharp terus pecut pi Mydin. muahaha
Tapi before tu kena ambik encik munchet dulu.pfttt 
Actually aku paksa encik munchet ni follow
kalau dia tak follow acane nak tangkap gambau.kahkah
Itulah motipnya ngajak munchet ni ;p
Then exchange kereta (save sikit minyak kereta gua. kahkah)


Both of us sampai awal kot -,-'
Dalam 1.30p.m 
Aku malas nak jalan-jalan atau pusing mydin tu lagi.pftt
Dah berpuluh kali kot aku pi sana
Takde apa yang berubah pun ;p


Then emcee ni asyik dok potpetpotpet..
grr.. asyik buat gua saspen je.
Ingatkan dah sampai si Abe Remy ni
Sampai gua pun jadi saiko kat situ.kahkah


Then around 2.10p.m (maybe jam aku awal kot -,-)
barulah remy ni sampai. 
Tapi dia tak terus naik stage.grrr
Orang-orang mydin ni bawak dia pusing-pusing mydin ni. hewhew


After dia dah pusing-pusing mydin
barulah dia naik stage. hahaha
apa lagi jenuh la camera encik munchet ni asyik ditekan-tekan


Then, macam biasalah
dia dok promot barang-barang dashing
then dia ada tanya-tanya soalan
first soalan dia tanya pasal movie dia
untuk soalan kedua dia panggil orang voluntere volunteer
aku kan tak malu, kahkah
so aku pun naik la.muahaha
aku bajet dia tanya pasal movie dia.pftt
rupanya pasal dashing
mana aku tau T.T
aku bukan guna dashing -,-


Dia tanya pasal warna botol dashing active 
aku jawab la warna biru
dia cakap salah T.T
aku terus konpius (maybe aku salah faham bout the question)
then abang remy (abang gitu ;p) bagi clue
apa warna tulisan kat botol tu.
haaa. barulah senang kan. HIJAU laaaa :D
so aku dapat hadiah dashing free tapi...
hadiah tu aku bagi kat encik munchet, sebab aku bukan guna pon -,-'


then, kitorang tunggu sampai sesi tangkap-tangkap gambar
pandai betul dashing ni
bagi sesiapa nak ambil gambar dengan remy kena ada poster remy 
so kalau nak dapat poster remy kenalah beli dashing yang berharga RM15 ke atas. pfttt
aku mulalah tunjuk wajah sedih dan gedik kat encik munchet. hahaha
then dia pun beli perfume dashing yang berharga RM21.00++
kitorang cuba pujuk promoter dashing tu bagi extra poster tapi
promoter tu kedekut. pftt
Waktu kitorang tengah queue tu
ada satu pakcik ni bagi satu poster free.kahkah
so kami empat orang naik dua-dua lah (my both sister's-in-law pun baru datang)

serious, guard yang jaga stage kat tepi tu poyo je.pftt
kalut giler. bajet macam dia pulak retis. 
then dapat ambil gambar dengan remy balik la apa lagi..hahaha
kbai


ni emcee, serious die asyik bg orang saspen..grrr
menurut die nama dia ni ayim dulu dia jadi dj kat suria.fm ;p

 lailai.. meh naik pentas 

 awrrr... :D



 hai, saya S ;p

 cashier ni kedekot T.T

 psss.. orang tua kat tepi tu sibuk je T.T


wiwiwiwiw peace!



 haruslah ke sini selepas merendek :D
oreo cruch add up bubbles satu!

*autopost*




-xoxo-
S

10 comments:

jeBateja said...

Uikkk.....bestnya ko leh bergambar dgn dia...sure ko bangga kan...kan....tapi...ko rendah erk...erk...

Syazana Zainn said...

jebateja;
mmg la best,haha
eh eh, pfttt rendah tp comel okey. haha

saidatulmira said...

AWEsoooommee^^
untungla ade gamba ngan remy tu..hewhew

saidatulmira said...

AWEsooommmmeee^^
untungla ade gamba ngan remy..hewhew

J.Syazwana said...

remy duduk dah nak same dengan areen berdiri *macam kan kite tinggi sangat*

keh keh keh.

Ezy Chiaki said...

uit.. remy ishak pakwe kite..
haha

Bitt (doubleIS) said...

cool pose!
besh dpt bergambo dengan abg gagah pekasa..hehehe

Liza Razak said...

jeles sebab awak bergambar dengan remy ishak..sob sob

ieda said...

wahhhhh happening lahh
live with reamy ishak !
handsome nyeee dia
no wonder Tiz suke sgt kat dia
( feeling jeless sudaaaaaaaaa ) ekkeke

amna said...

MyDin Meru tu yg kata Mydin terbesar di Malaysia tu kn?

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org