Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Minta Tolong. PLEASE.


previous entry : Padan muka kena troll



salam. minta tolong bagi siapa yang tahu masalah ni

nak buka FB tapi tak boleh

sebab dia keluar "invalid url"

Invalid URL
The requested URL "/", is invalid.
Reference #9.3e556acb.1337356615.239ef5d0

tak dapat nak upload gambar link ni pula kat blog ni,
adoi, macam-macam masalah pula -,- 

http://imgur.com/bYlfz  <---- link printscreen invalid url tu

saya dah guna macam-macam browser

eg; mozilla, IE, google chrome, dan opera tapi result sama je


ada juga orang suggest dekat saya dengan menggunakan clear cache


saya dah buat juga


tapi masih sama -,-


so macam mana?

tapi bila saya buka FB di office saya dengan menggunakan google chrome tiada masalah yang di hadapi

tapi bila buka di rumah jadi macam ni pula

bila buka blog atau benda lain tiada masalah

cuma di FB sahaja yang menjadi masalah

siapa tahu macam mana nak solve masalah ni

boleh email saya di poisonlibra87@yahoo.com

terima kasih daun keladi,

jasamu akan di abadi :)


-xoxo-
S

3 comments:

yad'z said...

urm.. tatau lah knape.. cuba try clear cache..

Juliet_iRa~" said...

dah cuba uninstall browser IE, chrome n mozilla n install semula?huuu

fadh leyanie said...

hua..xtau,,xdapat eden nak tolong.

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org