Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

WORDLESS WEDNESDAY: SAIKO FREAK














Siapa pernah main game ni?
Dalam microsoft ada -,-
FREECELL 
currently obses main game ni time bosan
"Win Percentage: 96%"
"longest winning streak : 441"
mood : saiko freak -,-'


-xoxo-
S

4 comments:

J.Syazwana said...

kite suke main yang ade bom tuh. minesweeper eh nama dia. hehehe

♥ farhana ♥ said...

tak luak pon kalau ad yg tak suka kan?hikhik

Ieyza Afieyna said...

pnah2.. kdg2 bile borink.. hehe

logorithm said...

Giler terror main Freecell!

Dulu pernah obses masa mula-mula beli pc pertama kat U. Main sehari suntuk! I rasa background colournya yang hijau tuh baik untuk mata kita sebab pada masa tuh mata I sepatutnya dah mula nak kabur. Selepas bemain sehari suntuk, pandangan I menjadi biru buat seketika. Tapi selepas daripada itu, mata I dah jadik sharp balik... sampailah sekarang.

So, kalau mata korang dah mula kabur-kabur, I rekomen main Freecell dalam full screen selama 18 jam. ;-)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org