Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Kamu orang baik

previous entry : Risik-Berbisik

Dewasa ni agak sukar untuk mencari orang yang benar-benar jujur. Jika ada sekalipun orang yang jujur tu mungkin hanya boleh dibilang dengan jari sahaja. Dari 10 manusia yang ada, mungkin hanya 1 atau 2 yang benar-benar ikhlas dan jujur. 

# Sebenarnya tadi aku sememangnya cuai, tapi aku agak bernasib baik sebab orang yang jujur yang terjumpa dengannya. Kalaulah orang lain yang jumpa, aku tak rasa boleh dapat balik cincin tu. Thanks to that person. Saya sangat bangga dengan kamu :) Saya doakan semoga rezeki yang kamu peroleh di Malaysia ni sentiasa diberkati dan di limpahkan rezeki yang berlipat kali ganda oleh Allah SWT. Kalau setakat cincin tikam 20sen tu, serious aku tak heran langsung. Tapi ni cincin risik haritu ==" and nnt "beliau" mesti dah tak percayakan aku lagi =="

# Muhd Amin : sorry, sebab saya careless, and I promise that I wont do it again T_T, nanti orang gantung je cincin tu buat rantai jek...sobsob
 
p/s: entry kali ni ringkas sahaja :)
-xoxo-
S


8 comments:

yad'z said...

lain kali hati hati yea.. =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

jika orng lain mungkin dah diambil terus dan dijual cincin tu.. :)

J.Syazwana said...

sama lah kite. memang cuai. jalan terbaik gantung kat rantai. kompem tak hilang. hehehehehe

Hans said...

untung dijumpai oleh orang yang jujur
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah jumpa org yg jujurkan?

fadh leyanie said...

alhamdulillah org yg jumpa tu seorg yg jujur.

Fara E's said...

alhamdulillah , ada lagi orang yang jujur (:

Juliet_iRa~" said...

alhamdulillah..

ada rezeki awk lagi tu...hee

hati2 pasni..:)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org