Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

annoying then holiday

previous entry : annoying lah "adik" 

hye uols
almost a week aku kat kampung.huhu
my cousin pun ada juga
bila geng dah ada
apa lagi
asyik berjimba je sampai tak hengat

before aku mula start story pasal holiday
aku nak ngutuk someone yang bajet hot macam retis tu kejap
ingat tak last entry aku tu *annoying lah "adik" 
budak tu dah break dah pun dengan "papa" dia
dem.haha then dia siap boleh buat satu entry untuk aku
dik, kau ingat akak kisah ke? hahawekkk
nah korang ambil lah link ni..hihi
belog : adikYANGannoyingMACAMmintakPENAMPARdenganKAKI
aku bagi trafik free baik punya untuk mama adik ni
tapi sayang... banyak entry jiwang dia
dia dah delete
nape delete mama adik?
baru reti malu ke?
kesian adik
biasalah tu, cinta tak kesampaian :p

==============================

ok sambung balik story holiday
:p
hari 1st dah merayap ke island =="
memang macam batak pulak. HAHA
siap over bertangkap gambar
walaupun hanya di queensbay.haish

2nd day, dont ever ask,
where we will go.
berjimba lagi ke island
bajet nak mandi laut
tengah syok nak mandi
tiba-tiba terdengar berita gegaran tsunami
ok. fine aku takut dengar
tiba-tiba nampak obor-obor terdampar kat kaki pantai
kan ade fakta cakap kalau ada haiwan eg: ikan or haiwan laut terdampar banyak kat pantai tu tanda something bad will happen kat laut tu
dem. aku cuak sangat
terus aku ajak my cousin ainil and wahida blah.
serious. aku takut T_T

then, niat nak mandi laut terkubur
kitorang meronda sampai ke titi kerawang.
haha memang giler jalan ke sana
but, frankly to say
tempat tu quit cantik gak
kalau gomen penang buat elok-elok tempat tu,
no wonder tempat tu akan jadi lagi-lagi femes macam kat lata kinjang tu.

then, dapat tau
berita tsunami tu FAKE
dem!
so pi balik pantai *tak ingat nama pantai tu ape
duduk-duduk sambil mencuci mata
tengok omputeh berbikini. ohmai!
:p

3rd day just stay at home
penat plus sen makin kurang
plus waiting tetamu terhormat dari kelantan nak balik.
dem. haha
finally my cousin from kelantan pun balik.
malam berjimba lagi
menonton mission impossible untuk kali ke-2 bersama cousin
with Ainil, Ikhwan and Asraf
to wahida, babai, hang dok kat kolej diam-diam..HAHA
habis midnight movie
mereka ingin berkaraoke
oke, ada dua retiss perasan ingin melalak
so dengar sajalah :)

4th day, say goodbye to kampung
T_T
will back there again.


p/s: lagi suka dok kat kampung
p/s: im proud that, kampung ini bernama Cherok' To'kun :))



*propaganda

oppss iman terseksi pulak
rindu budak kecik ni
:)
macam tak sabar nak kawen cepat-cepat and dapat anak..KAHKAH

ape tengok-tengok
haha

p/s: rindu iman al-azim ni


xoxo
S

12 comments:

atiqa aris said...

xbole tekan pon belog adik eh mama eh budak tu.haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah caman boleh budak tue tau..u buat entry pasal dia??

schaze zainn said...

@ atiqa
eh tak boleh? =="



@ mama amana
aah ade buat entry pasal die..ekeke
:p

M Fizan said...

haha.. budak-budak zaman sekarang gebang je lebih.. kecik-kecik dah pandai nak couple2 bagai.. eh, nape mandi pantai tak ajak? :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Juliet_iRa~" said...

kg kat penang ek..hihi..aritu br g penang..hee

hee tkut gak kalo tsunami btol2 jd kan..

Fara E's said...

feewit , comelnye . ekeke

fadh leyanie said...

jodoh adik tu tak berpanjangan..
:P

Run Away said...

cute nyer pic...;d

aleen aiden said...

wuhuhu,mama ni umur berapa? aihhh

ekabukanmakcikkau. said...

Haha kelakarnya boleh plak kau kena tipu hidup hidup pasal tsunami tu ehhh hahaha

Far8 budak baik said...

takpe2..kecik kecik ni kalau
cinta tak jadi pun dimaafkan..
nnti kau suroh lah dy bljr ngan aku..hahahaha

amna said...

iman jdi anak yg soleh ye :)
sexynye dia hihi

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org