Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

No Title


aloha. dah lama tak update.hihi
busy + malas
btw, just nak wish


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)

aku kat kampung ni
siapa orang Bukit Mertajam?
habaq mai kat aku pat
boleh la kita beraya bersama.. cewahh

p/s: kepada customer yang order apam / cakes / etc kat Color's Kitchen million thanks kat kauorang sebab support my business :)

p/s: lupa nak habaq, aku ada page untuk business aku :)
nanti "LIKE" la sebagai tanda sokongan kat aku ok :)
Klik gambar di bawah xP

p/s: siapa yang berminat nak buat tempahan apam polka/angry bird/ ladybug/bunga untuk bulan sebelas (november) dan duabelas (disember) ni boleh start wall to wall /pm (fb) or email me. :) 
email - poisonlibra87@yahoo.com / colors.kitchen11@gmail.com
minima order : 50 pieces, 
maksima order : 1000++

notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke :)


-xoxo-
S

15 comments:

ekabukanmakcikkau. said...

Perghhhhhhhhhhhhhh terbaik dari ladang beliau posing mehehe

schaze zainn said...

@ekabukanmakcikkau.
haha. mmg terbaik!

Daddylicious said...

salam aidiladha juga...

semutsengal said...

waaa,

dah pandai bisnes. Bagus !


Selamat raya yeah !!

ABU said...

slmat hari raya jugak sya ucapkan.. esok bloh la becantek cantek.. kan raya..

Ezy Chiaki said...

selamat beraya!
=)

Juliet_iRa~" said...

salam aidiladha..:D

psss : jom join my GA! dpt ole2 CAMERON tau!:p

Small Dolphin said...

selamat hari raya kawan!

btw,entri J tu tersilap publish.hehehe *malu gila wey T_T*

button follow saya ada kat bahagian bawah-bawah :x harap maaf!

syafiqakarim said...

salam aidiladha kak.
raya dengan apam.hehe

Fara E's said...

slamat ary raye weyhhh

GaRy™ said...

wah3.. dah jadi bisneswomen skarang ek?.. =)

logorithm said...

Lembu itu merenungi saat-saat akhir hayatnya... :-(


Terbaru dari Logokoko:

[13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

[U] Edwards Syndrome

[U] Suis

TwIstiEs*meSti Mau* said...

bagi percuma je..buat amal la sikit...nk pahala x?hahaha

aiman fanboy k-pop said...

tak terlambat lagi kan nk ucap selamat hari raya aidil adha an?huuhuu...

btw,daging korban ada extra x?nak bole?

BLADE EDGE said...

salam aidiladha...

jual kuih2 jer? time raya haji ni xde ke bagi2 daging korban?

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org