Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

1, 2, 3, 4, ... 100

previous entry : No Title

1,2,3,4.......100

assalamualaikum

haish mengah ceq, baru pas bersenam ni. *propa je

 yela, raya dah habis, badan pun mengembang..huhu

raya 1st, = LAKSA

raya 2nd, = MEE KUAH

raya 3rd, = NASI TOMATO

raya 4th, = RENDANG TOK + KETUPAT

raya 5th, = nak muntah sebab kenyang sangat

haish untung betul jadi rakyat Malaysia ni

takde perang, takde kebuluran, takde tsunami teruk-teruk macam kat amarika atau jepun tu dan takde rusuhan sampai mati-mati orang.

memang siapa yang dilahirkan sebagai orang Malaysia ni kena bersyukur sebab Malaysia ni aman dan damai tak macam kat negara-negara di luar yang selalu ada konflik dan masalah..

tapi kau pelik, dalam kemakmuran negara ni masih ada orang-orang busuk yang cuba membuat onar. haish

pelik betul, tak boleh ke duduk diam-diam tanpa melakukan kekecohan.

nak buat sesuatu tu pun, buatlah benda yang bermoral dan bermanfaat untuk orang ramai serta masyarakat.

benda yang pelik-pelik juga yang dok sibuk buat kecoh.

nama je berpelajaran tinggi tapi otak macam siput sedut. *kesian siput..hmm

okelah, aku malas nak ulas panjang-panjang sebab aku yakin kauorang pun faham apa yang aku cuba nak sampaikan ni.

biarlah pihak yang bertanggungjawab ulas benda bodoh tu.

err.. dalam entry sebelum ni, ada reader minta daging korban kat aku.

so ambik la.. haha

ada banyak kat gugel.. xP

ikhsan gugel

p/s: semoga negara malaysia akan sentiasa makmur dan aman

new update # p/s: napa aku tak leh usha belog Ain Zulaikha ye? =="

ala..blogger yang selalu buat entry dengan lukis katun comel-comel tu

bile buka je kuar ni

This blog is open to invited readers only

kecik ati I ni.hukhuk T_T

dulu elok jek bukak. hmmm




===================================



p/s: lupa nak habaq, aku ada page untuk business aku :)
nanti "LIKE" la sebagai tanda sokongan kat aku ok :)
Klik gambar di bawah xP

p/s: siapa yang berminat nak buat tempahan apam polka/angry bird/ ladybug/bunga untuk bulan sebelas (november) dan duabelas (disember) ni boleh start wall to wall /pm (fb) or email me. :) 
email - poisonlibra87@yahoo.com / colors.kitchen11@gmail.com
minima order : 50 pieces, 
maksima order : 1000++

notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke :)

-xoxo-
S


7 comments:

NA said...

Samalah macam-macam makan sampai boleh terfikir malas nak makan lepas tu.

Biarlah si luncai dengan labu-labunya.

-wina1979-

schaze zainn said...

@ NA

betui tu kak, perut dah full giler..ekeke

xP

mebi die tu gila kot =="

Daddylicious said...

hai hari ke 5 baru rasa nak termuntah ...bukan main lama lagi tu...hehe

schaze zainn said...

@ Daddylicious
ekeke. hari ke 5 dah tak leh nak makan, sbb terlalu kenyang xP

Saiazuan said...

msia xde la aman sgt.. sbb diorng dok perang politik je

SyaKi||3r said...

bnynknye daging

kura said...

badan mengembang? hahah

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org