Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Pengintai kena belasah !

previous entry : 1, 2, 3, 4, ... 100


hye u'ols
just now aku godek-godek telefon tangan aku *skema pulak
yelah dah lama tak godek-godek
tiba-tiba baru aku perasan tentang satu gambar ni
yang bikin hati aku panas waktu raya haji hari tu
ekceli gambar ni aku bergigibiru dengan kak sedara aku.
aku ingat di hari mulia ni takde la orang nak buat jahat ke apa
rupanya..

boleh pulak di malam raya (6/11/11) yang tenang tu ada mangkuk hayun buat onar kat kampung
cisss.
padan muka kau.huh
kalau aku la dah lama aku ketuk dengan kayu ke apa
lepas tu siap bangga pulak yang satu kampung ni dia dah habis round buat projek
grrr. even aku takde kat tempat kejadian
hati aku panas je dengar cerita tu
dah tua tak sedar diri macam tu la

pelik betul
orang dah tua, buatlah amal ibadat
ni tak, mengintai perempuan mandi
apa ke bodoh pakcik ni
buat malu anak bini je
usia pun dah setengah abad

tapi yang paling tak leh blah dulu dia bangga sangat yang dia tu kebal huh
sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah
padan muka kau.
yang paling tak boleh blah,
polis datang naik moto?
apakah?
=="

p/s: lokasi sebenar kat kampung aku
berlaku pada malam raya.
cerita ini adalah benar sebenarnya

 
 masa ni baru je kena cekup
mana kekebalan pokcik tu?huh

 haa.. masa ni dah kena belasah dengan orang kampung
sebab poyo sengat
padan muka kau.


p/s: aku memang marah

p/s: tetiba je mood pagi aku yang ceria jadi ntah pape. grrr


-xoxo-
S





11 comments:

Hilmi Razali said...

kesian pakcik tuh..haha

L said...

ait.. marah bebeno nampak.. huhu

sabar3....

schaze zainn said...

@ Hilmi Razali
kesian?grrr
patutnya kena bantai lagi teruk tu.huhu




@ L
mestilah marah
orang mcm tu tak patut diberi muka. grrr

aleen aiden said...

mak aih,macam teruk juga kena blasah.hu3.

bloghok said...

BUKAN KITA ADA KUASA MENGHUKUM

ABU said...

nak tengok gambar tpi tak boleh load.. aishhh...

apa yg dia buat..

Ezy Chiaki said...

pacik 2 wat muke kesian..
wahaha

Saiazuan said...

uiks.. parah

nik lan nik mat said...

waaa...siap dgn gmbr sekali

fadh leyanie said...

pak cik ni aku rasa berpenyakit,apa kejadahnya polis datang naik motor..camna nak angkut sang penjenayah..cis!

ieka said...

gatai sungguh pakcik 2 ek..huhu,.
malukan kaum jewp

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org