Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Terima kasih daun Keladi

previous entry : Not ME! Totally Wrong Person! 

hye semua.

so macam mana dengan cuti on weekend kauorang?

ada pi open house tak?

haha. bila nak jemput aku pi rumah kauorang pulak ni? kehkeh

btw, just nak say thanks dekat adamainaa

p/s: mereka ni lovers oke. so jangan kacaw haha.. xP

ekceli untuk makluman kauorang, aku ni follower mereka yang ke 500.. ekeke
so adamainaa ni ada bagi special gift for me..haha *riak*

mereka bagi header percuma untuk aku..kehkeh

dah berapa lama aku tak tukar header, finally got someone nak menaja..kahkah. 

*bajet howt gitu*

 header baru aku :)


kauorang pi la terjah belog adamainaa ni
manalah tau kan, jadi follower ke berapa ratus dan seterusnya boleh dapat hadiah wang tunai pulak kan..kehkeh  





ok second sttory pulak aku nak story pasal nuffnang.

haha. ekceli dah lama aku tak cek akaun nuffnang tu.

serious aku tak tau pun ada berapa juta. *tipu*

ekceli dari aku buat tu aku rasa tak sampai pun lima posen..haha

suddenly tadi tetiba aku saja je bukak. haha

aku terkejut oke. ada dah enam ringgit lebih..ahakz

so aku agak kompius, macam mana nak naikkan earning aku tu eh? haha

frankly to say aku tak pernah pun pedulik nuffnang segala bagai ni..muahaha

so tadi "ter"cek ada enam ringgit. aku rasa eksaited pulak..kehkeh

ada petua tak nak bagi earning tu bertambah dengan kadar segera?

aku nak kawen ni..hakhaktuihhh.. xP




p/s: asyik makan je raya ni. aku makin "membesar" =,="

p/s: aku asyik batuk je. sebab pi umah orang asyik di sajikan minuman sejuk..hikhik



notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke :)



-xoxo-
S

14 comments:

muhamad hanif said...

aku baru cerita pasal weekend aku.

AHAHAHAHHAH.

Saiazuan said...

xpernh pedulik, tp ada sen gak msk.. ok la tu.. huhu

schaze zainn said...

@ muhamad hanif
tu la.. aku dah baca haha xP


@ Saiazuan
terkejut ok sen tibe2 naik..haha

ekabukanmakcikkau. said...

ermmm rajin belog walking ye adi manis aku tak nampok pon engko belog walking waakakaka .

anamizu said...

nufnang dah bg duit raya lettew..hehe

NA said...

Wah berita gembira jadi pengikut bertuah.

Eh tapikan bukan ke Schaze baru buat kain rentang yang ada mulut seksi tu?

Mesti lompat bintang tengok tabung bertambah? Moga terus bertambah selalu.

-wina1979-

amna said...

tak dapat g mana2 open house. buat kt kampus nnti pun rasany x dapat turun sbb bnyk assgmnt T.T

wah! tahniah fllwr ke 500 :)

fazrulnoor said...

ala, sape bole tolong aku buat header baru

merahitujambu said...

nk header doodle??jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

ABU said...

dapat duit..gud gud..

myhatiku said...

cantek lah heade baru!suke2..sesuai dgn sya :)
Nnti rm6 tu jadi rm60 pulak..wow

M Fizan said...

tahniah tahniah dan tahniah lagi.. incik nuffnang dan adamainaa bagi hadiah kawin ekk..haha

fadh leyanie said...

weekend goyang kaki je..
cun owh header !:)

Run Away♥ said...

dapat duit raya kan...;d

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org