Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Hohoiiiiiii!

Previous entry : Terima kasih daun Keladi

hohoiiiiiiii... apa khabar orang kampong!

cisss macam takde adab pulak. haha

assalamualaikum :)

1st of all, this month memang killer la cuz bulan ni banyak sangat Public Holiday

aku la yang teruk nak meng"key-in" cuti budak-budak. grrrr..

kalau sekor dua takpe la.. ni riban-riban manusia.. grrr

dorang senang je apply leave. sobsob



2nd, life aku totally pack.

alhamdulillah, bisnes kecil-kecilan aku dah oke sikit :)

even order untuk apam polka and ladybug tak berapa banyak, aku amat bersyukur

sebab diberikan rezeki yang baik :)

sekarang ni dari order 50 biji sekarang dah 200 ++ xP

hoyeah! so pelan-pelan kayuh la..

even amat penat, tapi aku seronok buat benda yang aku suka..

btw, nak tengok sample apam polkadot yang aku buat boleh usha kat SINI

now aku dah buat design baru which is angry bird..kehkeh


===========================

gambar-gambar yang aku tak sempat nak tunjuk kat korang 

:)


siblings day out 
sunday 11 September 11

----------------------------------------




open house @ era house
p/s: siap ada photoshoot xP

 ----------------------------------------




day out with him :)

----------------------------------------



@ kak dallia engangement day :)



----------------------------------------


p/s : dont ask me anything :)

p/s: date dekat gambar tu jangan percaya. setting untuk date tu giler (kamera yg giler.ekeke)
p/s: thanks!


notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke :)




-xoxo-
S


17 comments:

NA said...

Wah dah makin canggih rupa apam tu. Apam Angry Bird lagi. Hehe kira kalau orang minta gambar lain Schaze leh buat la ni. Nampak susah gak nak buat.

Semoga berjaya perniagaan yang diceburi. Kecil-kecil lama-lama bolehlah buka pesanan kat blog.

-wina1979-

ekabukanmakcikkau. said...

Bahhhh kool gila kapkek kau kiut gila ghase cam nak sepak kau haha

Akim Iqbal said...

har har har. gud luck wit da cake. kretif la pakai angry bird

schaze zainn said...

@ NA
ekceli tak sangka ade org tempah angry bird ni.
mula2 saje buat sample..hihi
thanks kak wina :)


@ ekabukanmakcikkau
bukan kapkek, tp apam polkadot di transform jadik angry bird...


@ akim iqbal
thanks ! haha

dill said...

apam tu mcm sedap. teringin lak!

*awak, sepatutnye cerite horor. awak rase tak horor eh? alamak! tak reti tulis cerita saye ni. hehe.

Fara E's said...

comel weyh apam tuhhh !

hira said...

hahaha :D comel betul~

M Fizan said...

canggih lar apam.. hehe.. tahniah.. semoga terus maju jaya.. jangan lar malas2.. key in cuti bebaik yer :D

qaseh johanna said...

cumil la apam angry bird tu.....hihi mcm tuannya... :)

anamizu said...

wahhh canteknye bju engagement :)

Run Away♥ said...

apam tu...cute ar..........;d

Zul Fattah said...

mak aii.. tanjat boboi tengok gambaq mamat tu..? knapa dgan mulut dia tu? cacat ke?

fazrulnoor said...

smart plak tulis2 mcm tu ek..kiri kanan..tulisan pun lawa

Saiazuan said...

angry bird~ :D

wow sakan dia brgambar.. huhu

Ema Razali said...

waaa apam angrybird tu comel gila kot!! haha

ABU said...

sedap je burung marah tu dimakan hahaha nak gak!!

muhamad hanif said...

weeewwiiitt,

rajin gila kau buat apam. sedap tak?

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org