Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Not ME! Totally Wrong Person!


hye uolss

aku nak buat pengakuan

aku tak pernah pergi langsung apa-apa event hot.fm buat oke

ni semua fitnah semata-mata

erk. but how come muka aku ada kat sana?

pelik tapi benar

serious muka beliau sejibik macam muka aku.

=,="

patutlah Pak Ya cakap kat office yang aku pi event hot.fm

gilak. aku mana pernah pi oke. sumpah. =,="

see below


see.. sama kan macam muka aku? hahaha

picture ikhsan dari blog deen (boleh baca cerita sebenar di belog deen)

 ni la aku yang sebenarnya :)





tapi ada ke sama? =,="

pelik kejap..

kepada NurainAzmi, student UiTM Alor Gajah Melaka, nanti kita contact-contact la..haha xP

siapa kenal Nurain Azmi ni bagi tau aku..haha

p/s: bangga dapat jumpa orang yang muka sangat sejibik :)

p/s: in the same time aku cuak dan konpius

p/s: di harap dengan statement ini dapat memberitahu bahawa aku tak pernah pi event hot.fm. trimas :)





notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke :)




-xoxo-
S

15 comments:

FeeL da MorE said...

ade iras sket la. ntah ntah korang kembar x ? hehehe

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

NA said...

Untungnya dah jumpa kembar. Kak Wina belum jumpa lagi.

Hehe apapun glamor Schaze sebab orang ingat Schaze yang pergi majlis Hotfm tu :)

-wina1979-

schaze zainn said...

@ feel da more
haha. kembar tp umur tak sama..ahaha xP


@ wanita2u
insyaallah


@ NA
nnt kak wina pun mesti dapat jumpa jugak. yela kan ade 7 org muke same kat dunia ni :)

yup glamour sikit :)

halila Ibrahim said...

kan org kata wajah sama dgn kita ada 7 ... ok la tu ... boleh buat kwan ... hehe

ekabukanmakcikkau. said...

yelahh umur tak sama kau lagi muda . lagi satu kau ketot sikit hakhakhak okay tipu jgn nanges muka kau sama ngan dia , bangga weh dia retis tu haha

Ezy Chiaki said...

kembar! haha
muke same..

anamizu said...

eh aah la mcm same la schaze! hehe

M Fizan said...

first impression.. looks like identical twins.. memang serupa :)

schaze zainn said...

@ halila ibrahim
tu la.. tgh carik die.hihi xP


@ ekabukanmakcikkau
haha.. retis la sangat kan..


@ ezy chiaki
same kan mcm kembar je.. xP


@ anamizu
serious sama kan. hihi


@ M Fizan
serupa dan sama kan xP

syrupmasin said...

perghh untung lah ade muke same :D

muhamad hanif said...

pelanduk 345 rupa kot ?

Run Away♥ said...

dear...memang seiras lew...sekali pandang...2..kali pandang dear lebeh cute...hek...;d

sergeant keroro said...

pergh!! kembar tuuu :P

adamainaa.com said...

ada entry utk awk

http://www2.adamainaa.com/2011/09/entry-untuk-follower-ke-500.html

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org