Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Shopping for the last

previous entry : Raya serta Ramadhan Terakhir


Assalamualaikum all’s
Diam tak diam ramadhan kali ni dah hampir ke penghujungnya
Cuma tinggal lagi dua (2) hari sahaja lagi kita nak sambut hari raya
Di harap dengan kedatangan syawal ni kita janganlah boros sangat.
Peringatan untuk aku juga ni.hihi
Berbelanja ikut kadar kemampuan anda :)

So tadi pi JJ kejap.
Nak shopping untuk kali terakhir :)
So makin dekat nak raya makin gila SALE
Kedai si polan ni off sampai 50%
Kedai si polan tu pulak off sampai 70%
Tetiba pulak ada happy hour
Handbag SALE sampai 80%
Memang giler semua ni.

Tapi kena beringat juga
Kalau over berbelanja, nanti baby nak isi dengan apa pulak
Kalau baby boleh jalan kalau isi dengan air takpe la jugak.haha
Susah betul kalau ada komitmen ni..huhu
Tapi dengan adanya komitmen kita boleh belajar how to control the evil desire.haha




Ekceli memang terkilan juga sebab tak dapat beli lebih-lebih
Tapi mengenangkan hujung bulan ni macam mana
So just beli apa yang penting je.
So aku just beli seluar je.
Dah lama tak beli seluar.hihi
Just grab sehelai je, sedih sebab banyak yang suka tapi takde saiz T_T



 

Btw, selamat hari raya maaf zahir dan batin
semoga raya kali ni semua orang gembira :)
Dan berbelanjalah mengikut kemampuan.
Jangan sampai hujung bulan nanti 
kena korek tabung and kira balik duit raya..hihi


 Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin

ikhlas dari
Zaireen Syazana binti Zainuddin
notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke xP


-xoxo-
S

14 comments:

bunbun said...

cehh hensemnye hahahaha ampun ampun XD



selamat hari raya ^___^

schaze zainn said...

@ bunbun
erk.. sapenya hensem? =,="
haha. cubit baru tau..


selamat hari raya :)

muhamad hanif said...

amboi,

sakannya, ada ole-ole untk aku tak ?




LALALALALLALALALA

Freaky said...

musim perayaan ni memang banyak sale. jap lagi 90% pun ada.. selamat hari raya aidilfitri

Hans said...

hehee
shopping last2 nih meriah kan
selamat hari raya

Far8 budak baik said...

ayat! dah berjuta kali shoping ehhh hahaha! selamat hari raya..
maaf byk byk klo ade salah k..
pung pung pung
bunyi mercun hak3

schaze zainn said...

@ muhammad hanif
haha. ole2 tuk ko?
tak leh tak leh, t bajet aku lari..agaga xP


@ freaky
nak tgu off 90% dah tak larat..haha xP


@ hans
meriah tu mmg meriah.
tapi letih nak berebut =,="


@ far8
haha same goes to me
maaf juga kalo ade salah silap xP

dill said...

Salam Aidilfitri ^^

dill.

amna naziha said...

sweet couple ^^
huhuhu, selamat hari raya. x mo bazir2 naa.. mai kita berjimat ^^

sergeant keroro said...

selamat hari raya =)

syrupmasin said...

shopping..shopping :D

Zul Fattah said...

salam kenal.. slamat hari raya jugak.. huhu

nelly said...

Nelly The Strange nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA !
:)

myhatiku said...

selamat hari raye dear :)
tae care ea..

mr. right,myhatiku nk duit raye!!aha:D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org