Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Masak tengah Malam



previous entry : Shopping for the last

helloo!
yezza harini bersamaan dengan 1 syawal a.k.a 30 August 2011

sekejap je harini dah raya :)

btw, ni for the first time aku update entry pepagi buta ni..haha

ekceli baru siapkan kek dan kuih-kuih untuk dibawa ke rumah atok esok. 

*sigh*

letih ooo... hihi

my mom buat carrot cake and chocolate cake tadi. yummy!

tak sabar nak makan..haha xP

btw, tadi aku try buat apam polkadot lagi.kehkeh

tapi kali ni ada juga versi ladybird..muehehe.

even macam cacat sikit, tapi CUTE je aku tengok. haha xP


 wiwit.. mereka tengah beratur ni..haha xP

siap untuk di bungkus :)


Salam 1 Syawal 2011




notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke xP


-xoxo-
S

8 comments:

Abang Chik said...

Selamat hari raya..jangan lupa hari raya pakai Ray ban..Pasti bergaya.

Fathiah Hamim said...

nak lady buggg!!

syrupmasin said...

siap untuk di makan :P

Jasman said...

selamat hari raya

Hans said...

selamat hari raya
maaf zahir batin
:-)

muhamad hanif said...

bak 12 biji boleh ?



AHHAHAHAHAHAHHA

merahitujambu said...

kemain comel lagi..syg nk mkn

kakyon said...

dah beratur nak masuk peruttt! hehe

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org