Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Mari Menabung


hye reader's

:)

ekceli aku nak tunjuk kat kauorang something since khamis haritu

tapi aku still tak berapa sihat

so harini baru aku nak tunjuk.

ekceli after berbuka puase kat office hari khamis (kena audit kantin kilang) aku terus pi jumpa encik amin. hihi

dah lama tak jumpa beliau.sobsob =,="

jumpa 10 minit cukup la kan..haha

nak lepas rindu gitu..kuikui

ekceli encik amin bagi aku tabung 1 malaysia..haha

aku mintak tiga, tapi dia bagi satu jek. kedek betul..hihi
p/s: sebenarnya encik amin aku ni kerja kat BSN, so dia dapat tabung tu..ahaha

tadaaa. amacam lawa tak tabung baru ai? kehkeh  


(depan)

(tepi)
 

(atas)

 (belakang)



p/s: kalau nak tabung macam ni pi buat akaun bank BSN la..haha

p/s: menabung bukan hanya sebab tabung cantik je k =,="
menyimpan tu penting xP









-xoxo-
S

13 comments:

Fathiah Hamim said...

bsn? huh leceh la. dah la atm seciput je. dulu kicik2 yea la ada bsn, now hilang dah. haha

NA said...

Macam besar dan tinggi gak tabung ni? Hehe yang penting tabung ni kena berat isi duit syiling.

Selamat menabung :)

-wina1979-

schaze zainn said...

@ fathiah hamim
mmg bsn atm die tak byk..haha tp skrg kat petronas dah ade..hihi
lgpon encik bf sy keje kat sana..wakaka


@ NA
tak la tinggi sangat tp besar jugak la xP

Shamsuddin Amin said...

cantik la tabung tu...
tapi mlm nak buka Akaun BSN... huhu

Jasman said...

last sekali aku menabung time kecik2 dulu...sejak dh keje ni susah nak menabung...dh nak raya ni...nak beli mecun lg...bla3x..

selamat berpuasa dh menabung...

.m y z. said...

serious dah bertahun takde tabunggg. masa zaman kecik2 dulu je minat nak beli tabung comel2 tapi isi takde punggg. haha :P

Bigdaddyz said...

elok tu raya pun dah dekat ...persediaan yang realastik...hehe

schaze zainn said...

@ Shamsuddin Amin
memang cantik kan tabung tu..hihi xP


@ Jasman
mmg la sejak keje ni susah nak simpan. sbb mcm2 keperluan kene tanggung sikit. tapi kalau ade syiling tu jgn gune. terus masuk tabung.hihi


@ myz
schaze pun suke beli tabung comel2..ekeke xP


@ Bigdaddyz
betul tu daddyz..haha
saving untuk raya xP

Far8 budak baik said...

wehhh cakap kat pakcik amin tu..
aku pun nakk jugakkkk..
padahal tak menabung punnn..
duk belai2 dalam bilik buat
hiasan watpe kn..agagaga...
ingt ape tadi..kecoh je =p

GaRy™ said...

wah3!!! tambah semangat la nak menabung ni... hihihi...

muhamad hanif said...

weh,

kalau aku nak cik Amin boleh bagi tak ?



AHAHHAHAHAHAH

syrupmasin said...

dr bsn??..alaa dulu laen..

GaRy™ said...

wah3!! semat la~... kejap yer~... nak pegi BSN dulu... hihihi~..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org