Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Ipoh International Run 2011



previous entry : Tengah Hari Update

woot woot 
selamat siang semua 

:)

okess. aku baru sahaja pulang dari Ipoh International Run

muahaha

ni 2nd time aku berlari oke

ni waktu yang 1st time lari *KELIK

so tu yang last year punya

so tahun ni pun aku join juga. hihi

company bayar, so aku join

kalau company tak bayar, jangan harap aku nak join..wakaka

so, tahun ni agak mengejutkan

ramai giler orang join.hihi

suppose adik aku nak join juga, so semalam kitaorang pi MBI untuk ambil borang tapi orang kat kaunter cakap registration dah close. hoho

so hanya aku je la berlari di samping teman-teman..ekeke

so far aku berjaya menghabiskan berjalan berlari sejauh 10 km oke.

dengar betul-betul ni

10 KM oke..agaga  =D

so walaupun tak dapat medal, its oke

dapat cert pun dah memadai..hihi (ayat untuk sedapkan hati)

aku tak sempat snap-snap picture.haish

handphone canggih ai tak cukup bateri..hikhik (Z601i saje)

so hanya mengharapkan ikhsan para photografer bertauliah atau tidak bertauliah menangkap gambar somel-somel aku.... agagaga

btw, nanti bila gambar dah ada aku upload oke..lalalala

oke, ai penat la..

nak tidor jap..agagaga

kaki ai kebas + kram. sobsob T_T

sekian.

adios. amigos.



-xoxo-
S

19 comments:

syrupmasin said...

bagus2 :D

Freaky said...

1o km.. perghh.. tahniah berjaya habis 10 km tu

yad'z said...

smlam pon kene follow larian satu malaysia.. huhu... sadisss..

schaze zainn said...

@ syrupmasin
hihi memang bagus pon =D



@ freaky
tenkiu =D




@yad'z
ala oke pe lari =D
bleh kurus =P

alienelliz said...

wah..hebat tu 10km..hehe aku pun tak mampu sbb aku ad asma....haha :P

tahniah2..hehe
http://hatibatu.com/blog/

Ibnushukran said...

10 kilometer tu.. hebat2.. sy ni bab2 jogging mmmng malas gler, klu main futsal or sport game lain mmng ni suka ssngat... haha

syafeeqa said...

ni mesti larian satu mesia ann ann..
tapi saya tak juin pun.. hehe

♛ Azie Azra ♛ said...

serius! 10 km! perghh..merentas desa 5km da rasa nak cuti seminggu..tape..badan sihat kan? ngeee

schaze zainn said...

@ alienelliz
aku pon ade asma gak..hikhik
tp sebab nak cert tu je..agaga
btw thanks! =D





@ ibnushukran
schaze tak suke sport yg ada bola =,="
fobia tengok bola..ekeke

schaze zainn said...

@ syafeeqa
bukan larian satu mesia tu dear
tapi ni international run kat ipoh.





@ azie azra
hikhik. esok amek half day la dear..agaga
dah apply cuti awal-awal..hikhik

fadh leyanie said...

hua..10 km..! tidak terdaya daku..:P

schaze zainn said...

@ fadh leyanie
ekeke. cuba la dulu =D
at first memang tak terdaya
tp bile berlari dengan kawan2 konpem terus semangat.

~~Ticer Wann~~ said...

lari jugak semalam..tapi lari separuh jalan...begambar je lebih.. hoho

Bigdaddyz said...

dulu 50km selamba jer lari kan...la ni ...hehe dah bersara.

alinac lover said...

peh kagum2..kalo yong.jgn harap nk p hehhe

bunbun said...

last tyme berlari 10 km adalah pd tahun 2006 hahahaha





















lepas tu dah taubat taknak berlari. tak sesuai dengan jiwa kakakah

Hans said...

xdapat medal xper
janji sihat tubuh badan
:-)

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

HaNa Hani said...

wah...IIR lame gile xjoin
last join pown time f5 dlu
^_^

.m y z. said...

gilerk lah. lari 10 km. mesti malam nak tidur tu kaki cramp. haha :P

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org