Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Tengah Hari Update


selamat tengahhari.

hari ni hari sabtu

busan pulak

pagi hantar adik aku pi sekolah

ada larian 1 murid 1 sekolah. (lebih kurang macam tu la kot)

tapi adik aku tak lari pun. over je lebih macam dia yang berlari

dia jadi ahli pertolongan cemas. ngee~

haish. 

balik pun aku kena ambil juga. mengada sungguh.

jadi driver pulak di hari sabtu ni =,="

btw

woot woot. dah makan ke belum?

harini ibu aku masak sepesial oke.
kari ikan + sambal belacan + sup sayur campur

memang terangkat la tambah lagi ada sambal belacan.

siapa tak suka sambal belacan?

pi dok jauh-jauh.. jangan kawan dengan aku dah..agagaga

okes. kereta aku nak kena servis harini. =,="

adoi. duit lagi keluar.
baru je bajet nak berfoya-foya. 

ada tak sesiapa nak seponser ai servis kereta? muehehe

oke daa.

nanti sambung balik

aku nak pi servis kereta jap

lepas tu nak pi MBI (Majlis Bandaraya Ipoh) nak ambil form Ipoh International Run 

haa.. tau tak esok kat Ipoh ada larian?

tak tau?

pi la google..wakaka

btw, sesiapa nak berlari esok boleh pi ambik borang kat stadium Ipoh.

oke daa. 

(daa untuk keberapa kali pun aku tak tau..agaga)

adios. amigos

=D



-xoxo-
S


10 comments:

Fathiah Hamim said...

saya tak suka sambal belacan. *sambil jalan duk kat ceruk bilik* hehe

amna said...

saya pun ada larian 1 malaysia tadi.. huhuhu.. berjalan semata ^^
SELAMAT BERLARI ESOK !!

bunbun said...

nak dekat pukul 5 saya belum makan tengahari. haha

Budak Botak said...

He3, byk btol larian sekarang. Jangan lari rumah sudah...

Entry terbaru -> Dibogelkan Depan Orang Ramai - Apa Perasaan Korang Kalau Kena?... (",)

Ecah Shafiee said...

hye..bestnye join segmen..btw, tulisan buat colour hitam leh x.? sbb x clear la dear..

schaze zainn said...

@ Fathiah Hamim
ala. tak suka sambal ke?
hikhik rugi la =D



@ amna
berlari tu sama la je dengan jalan.hihi

btw, thanks!

schaze zainn said...

@ bunbun
aik lambatnya makan.hihi



@ budak botak
tak lari dari rumah pun =D

schaze zainn said...

@ ecah shafie

aik tulisan hitam?
bukan ke memang dah warna hitam?? =,="

syafeeqa said...

sambal belacan..??

sedap sedap sedap..aishh terliur pulak dahhh

schaze zainn said...

@ syafeeqa
memangs edap pon sambal belacan..hikhik =D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org