Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Need Help! URGENT!




Hye afternoon all’s

Tadi aku ada email satu printing t-shirt ni

Die suruh aku besarkan gambar yang aku bagi tu sebab gambar tu pecah-pecah.

So how to besarkan gambar without pecah-pecah?

Do help me please.

If ada tutorial how to besarkan gambar but better resolution, kindly let me know.

URGENT!

Siapa tolong, aku sayang dia banyak-banyak..agaga

Need help. Have a good day!



-xoxo-
S

9 comments:

.m y z. said...

err alamak tak pro lah pulak pasal benda2 macam ni T__T

~~Ticer Wann~~ said...

siannya... nak tolong tapi tak reti aa.. huhu

schaze zainn said...

@ myz
ala...sedehnya.. T_T



@ ticer wan
sobsob.. takpelaaaa T_T

GaRy™ said...

cuba tanya kei seichi... dia pro.. mintak tolong kat dia la~..

http://kei-seichi.blogspot.com/

cakap gary rekomenkan dia... baik hati tuh.. kompom dia tolong punyer~..

schaze zainn said...

@ Gary
Noted.
Thanks tau :)

najihah sahami said...

haha..nanti kalau tau leh la ajar kami eh..^^

schaze zainn said...

@ najihah sahami
haha. oke xP

muhamad hanif said...

kau capture guna apa ? kalau memang pixel kamera rendah, susalah..

schaze zainn said...

@ muhammad hanif

pakai dari google je

gambar tu kecik

then aku nak besaukan die =,="

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org