Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Cikgu Azmi! I hate U!



previous entry : Need Help! URGENT!

hye again

mesti kauorang tension dengan aku pesal ntah asyik buat entry bengang je..agaga

just a short entry

aku geram dengan Cikgu Azmi!

dem cikgu Azmi!

hahaha. terpengaruh dengan JUVANA oke.

agaga



serious! aku tak bajet ending tadi macam tu.. =,=" grrr.. dem betul cikgu azmi tu
aku ingat dia la cikgu baik.

apa la jadi kat cikgu zakiah next week.. 

aku tumpang sedih untuk Cikgu Zakiah.. T_T

then about entry Need Help! URGENT!

enchek Kei Seichi ingin cuba membantu aku.
Mekaseh ya om.. xP

dah siap repair gambar tu,  cepat-cepatlah email saya oke.

ni semua jasa baik enchek Gary sebab merekemenkan kepada beliau. ehek

Thanks ya Gary xP

p/s: di samping itu aku juga mengiklankan belog mereka ni..hihi 

eh lupa pulak, aku still marah lagi kat Cikgu Azmi!
grrr...


-xoxo-
S

13 comments:

syrupmasin said...

ohoii..tgk dgn penuh perasaan nih :D

ABU said...

semua orang cakap cerita juvana ni best..eik!! :D

schaze zainn said...

@ syrupmasin

ahahaha. memang penuh perasaan ni..kuikui

tensen je =,="




@ ABU
memang TERBAEK! :P

Freaky said...

freaky pon tensen dan bengang tgk citer juvana tadi. gggrrr

schaze zainn said...

@ freaky

grrr... bengang kan.. =,="

.m y z. said...

alamak tak tengok lah pulak cite ni. apa jadi? kenapa dengan cikgu azmi?

schaze zainn said...

@ myz

cikgu azmi jahat T_T
komplot dengan warden..=,="

halila Ibrahim said...

emmm ... akak layan jugak kadang2 juvana ni .. tp kalau sampai tahap episod minggu ni akak macam tak mau tgok la next week bukan apa kesian la.. tp juvana ni best la..

jeBateja said...

aku keja malam...tak dapat tgk....tapi bila tanya wife...bukan main lagik dia hensem cikgu tu....ahakz....ahakz...

schaze zainn said...

@ halila ibrahim
memang best pon kak.
next week la kemuncak cerita ni..hikhik xP



@ jebateja
uik tak kan la setiap minggu keje malam? takde shift ke?
hikhik nak kate ensem tu tak la sangat, tp oke la..agaga xP

GaRy™ said...

hehehe... kan sesama blogger, kena la tolong menolong~.. huhuhu....
hahaha.. gary pun terkejut ngan cekgu azmi tuh... haish!!..

fyna said...

hehehe.
pengaruh tv rupanya.
:)




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Green Apple said...

suka lak ngan nota cinta khas tu...cool...

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org