Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

manusia pelik

previous entry
Sempadan negara yang unik
 
selamat tengah hari

aku sebenarnya tengah pelik dengan seekor seorang officemate aku ni

aku agak hairan

kenapa

kenapa

kenapa

kenapa

beliau pelik

yela, dari dulu aku dah pelik dengan dia

tapi harini baru aku tau kepelikan beliau makin parah

serious

aku sangat pelik

kauorang tau tak, dulu ada seorang officemate aku ni, aku namakan dia SS je

SS pernah bagi aku gift la.

ala bukan gift ape pun

just for fun je

tapi tiba-tiba rakan pelik aku ni pun nampak

so dengan muka tak tau malu dia pun selamber je minta kat SS

so SS pun bagi je

then, ada lagi satu kes

aku dapat coklat dari officemate lain

then rakan pelik ni pun dapat tau

then dia pun minta kat officemate aku juga

but then, tadi pagi kepelikkan beliau bertambah

ada satu officemate aku ni baru je balik dari kenduri abang dia

so ada la sikit gift dia bagi

so dalam gift box tu aku dapat coklat

then rakan pelik aku ni cakap nak tengok

so aku pun bagi je la tengok

ingatkan dia nak buat ape

rupanya boleh dia minta kat officemate aku tu yang dia nak coklat macam tu gak

giler betul rakan pelik aku ni

mungkin dia masalah jiwa kot..haha

serious. aku pelik la dengan ko

bye




-xoxo-
S

4 comments:

syrupmasin said...

haha..macam2 jnis org sekarang :D

Cik Ezy said...

eh.. sgt pelik itu org..
dh la pelik.. pastu xmalu pulak..
sukati je mtk2..
hahakk

schaze zainn said...

@ syrup masin

tu la, ni salah seorang manusia pelik

schaze zainn said...

@ cik ezy

tu la, kalau cik ezy berada di dalam situasi saya ni bengang :D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org