Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Segmen Fahmi: SAYA.SAYANG.AWAK

previous entry

manusia pelik

enchek fahmi paksa aku letak banner dia..sobsob..;p


hye alls

tweet tweet ;p

enchek fahmi ade buat satu segmen yang agak syok sendiri. muahaha

tapi takpe, aku pun agak syok sendiri oke.kihkih

enchek fahmi suruh review 3 belog and salah satu dari belog yang telah review anda. haish. aku pening pulak dengar ayat ni. means that aku kena review belog yang review aku juga la kan?

so aku kena review enchek fahmi la ni?

haish. beliau memang syok sendiri ni.. agagagaga sorry yer.. ;p

so belog yang aku nak review ialah

1) belog enchek fahmi

simple. informative. bermatlamat.

hoyeah!

2) cik ezy

 

cute. PINKY (i like pink). ceria

lalalalala

3) hanin


newbie. simple writing. dan aku nak support dia

jiayok!

then enchek fahmi ada cakap apa faedah yang boleh dapat? 

hmm susahnya nak jawab

=,="

faedah pertama : dapat up traffic. kahkah

faedah kedua : beramah mesra di antara blogers. (ayat skema)

faedah ketiga : baru tau yang orang yang mereview kita tu sayang giler kat kita. kan kan kan?

faedah ke empat : dapat syok sendiri (konon-konon pemes.kahkah)
:)

ulalalala

sekian, terima kasih



-xoxo-
S


4 comments:

Cik Ezy said...

1st - mekaseh tag..
2nd - mekaseh review..
3rd - mekaseh syg cik ezy.. syg awk jgk..
keh3..

nt cik ezy wt..
insya-Allah

fierapirot said...

thanks join..*tolong jawabkan tuk en.fahmi*..kekekeke

schaze zainn said...

@ cik ezy

haha welkam :D

schaze zainn said...

@ fiera

welkam..hihi

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org