Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Gambar dibesarkan :D

 previous entry

 1st Syazana Segmen - Cari Kucing Menyorok

di atas permintaan ramai aku akhirnya telah membesarkan gambar kucing menyuruk.

so pi la usha kucing menyuruk tu k. hikhik.

HERE <-- segmen kucing menyuruk 

tererkan kucing ni menyuruk..kahkah

siapa yang hebat?? mari-mari..

sila-silakan lah menjulingkan mata kauorang

btw, aku sendiri pun tak tau nape tak boleh klik gambar tu bagi besar..hihi

haritu aku ada buat tak bagi orang copy

so, untuk copy gambar ni

kauorang printscreen je gambar kucing menyuruk tu oke?

huhu.

aku pun dah lupa macam mana nak disable semua tu..hiihi







-xoxo-
S

2 comments:

Ries Lee said...

orang yang sukakan kucing, seorang yang penyanyang bukan saja pada diri sendiri tapi pada orang lain juga.

is it true tuan kucing?

schaze zainn said...

@ ries lee

yup betul tu :D
lagipun kucingkan haiwan kesayangan nabi
tapi saya tak bela kucing, sbb my mom tak suke..hihi

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org