Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Tak abis-abis ulang!

hye alls

aku tak puas hati betul bila tengok boboi boy tu

aku rasa dah berapa kali dok ulang-ulang episod dulu.

grrr..

bila dah masuk episod ke-4 atau 5

tiba-tiba the next week pula ulang balik episod 1

grrr.. geram betul

so ulang la tengok balik dari episod 1

lepas tu dah masuk episod ke 4 atau 5 balik

tiba-tiba ulang balik episod 1..grrrr
aku rasa dah 3 kali ulang tau.
pesal ntah

aku tak puas hati betul

tak best la tengok kalau macam ni

dok ulang-ulang episod sampai aku dah boleh ingat jalan cerita

sayang betul, cerita dah best

grrrr...

harini episod ke 3 balik semula
dan ni dah 3 kali aku tengok 
kalau macam tu bila nak abis ntah

sakit hati betul bila macam ni.

=,="

TERBAIK :)

aku suka tengok watak alien jahat tu Adudu.

dialah alien paling sengal aku rasa
huhu
tapi aku still bengang

huargh!

geramnya! asyik ulang je

sib baik la katun cerita ni cute-cute

hilanglah sikit geram tu.





-xoxo-
S



KELIK "LIKE" KALAU ANDA "LIKE"

4 comments:

Inspirationalefeks said...

best x ceta ni?

Cik Ezy said...

haha..
sabo jela..
tgok je selagi die ulang tayang..
ekeke

schaze zainn said...

@ Inspirationalefeks

best la jugak ;p
ce la tengok.

schaze zainn said...

@ cik ezy

haha tu la.. tp busan jugek asyik ulang je..uhuhu

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org