Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

10th Quick Update

hye alls

harini aku nak umumkan something

huehue


1st : today birthday besties aku Nisha :)
happy birthday dear
may god bless you
i miss you
aku kenal dia since lower 6
masa tu aku tak berapa rapat dengan dia
sebab masa tu aku new student and baru transfer kelas sains fizik ke akaun..muahaha
lama-lama baru boleh get long together
sebab pemikiran kitaorang sama oke
dia pun ada belog,
ni belognya. nanti pi la kauorang memfollow beliau..ehek
HERE


 picture ni di pinjam dari laman sosial - FB
:p

2nd : aku nak cerita pasal kakak senior aku kahwin hari sabtu lepas (28mei11)
ingat tak entry ni.
i'm so sorry kak mie, tak dapat pi Johor.
cuti tak di luluskan T_T
memang sedih tak dapat pi sana.
btw, semoga kak mie sentiasa gembira di samping encik majeli k..hihi
i always miss u kak mie
and to encik majeli jangan bagi kakak saya ni sedih-sedih ye.
nanti bila senang turun la ipoh
nanti kita boleh dating sama-sama macam dulu
p/s: jangan bawa encik majeli k..hikhik

3rd : cerita pasal follower aku nak naik seorang lagi
haha. kauorang kenal tak eqbalzack?
haha. beliau follower ke 169 aku ok.


ala. beliau yang pernah masuk paper tu
ala. beliau femes jugak macam encik ben.
tapi beliau follow aku
tapi encik ben tak follow aku pun.
sobsob
even aku tak banyak follower
i dont mind
janji ada silent reader yang sudi menjenguk huehue
btw thanks juga kepada 
cik AngguR (beliau tak letak link la. =,=")
dan lain-lain lagi
terima kasih
sebab memfollow aku
:)

4th: nak cerita pasal ape lagi eh??
jap bagi aku 5 minit nak fikir..ekekeke
okess. hari sabtu juga bersamaan 28may11 juga
ibu aku pi shopping kat Riamoda anak syarikat jakel. haish
 riamoda ipoh (gambar culik dari atok G)
 ada sale oke
aku dengar pun dah berpinar-pinar mata melihat
oke. aku tak ikut hari tu T_T
sumpah. nyesal giler tak ikut ibu.
padan muka, jual mahal sangat.ehehek
ibu beli langsir untuk raya
murah giler. yang penting TERBAIK. haha
kain-kain pasang pun murah-murah ooo
ohoho. sangat rugi tak pi.
tarikh tutup sales ni sampai 12jun11 oke
so sesiapa stay ipoh boleh la menapak pi Riamoda dekat dengan Greentown Business centre.

5th: aku nak cakap yang aku rindu encik amin
wuwuwu
dah hampir 3minggu tak jumpa
beliau rindu aku ke tak eh?
 sobsob
sms pun kadang-kadang
call? jangan cakap la.
hmm. sedih.
mentang-mentang la busy
benci betul

6th: kat office, aku dapat new set PC.
ekceli dah dapat since last Thursday (26may11)
so semua berjalan dengan lebih pantas
PC pun dah tak hang
dan aku pun dah kurang mengamuk
hahahahahaha *gelak puas*
p/s: tak boleh pulak tangkap gambar kat office..haish.

7th: batuk aku dah kurang sikit
dah tak teruk macam dulu
ni semua sebab aku bubuh minyak jercelyn tu~ heh
dan aku asyik menelan gula-gula halls extra strong (plastik warna hitam)
sampai gigi aku sakit-sakit pulak.hukhuk

8th: kerja aku dah kurang sikit
so dah tak berapa sakit hati sangat
huehue
aku pun dah kurang marah-marah budak haha
takut kena EICC pulak. bwekk

9th: aku tengah tunggu movie X-Man keluar
wahaha
tak sabar oke
kali  ni X-Man berkisarkan flashback balik zaman muda-muda Prof X
huehue
 encem oke beliau waktu muda-muda
muahaha

10th : oke salma menang.
sangat puas hati..ahaha
:)
btw suara dia memang gila la
tak boleh setaraf dengan jac oke
haha. serious memang power waktu dia nyanyi lagu listen tu.
waktu nyanyi lagu cinta pun gila juga..ahaha
aku pun jadi gila dengar
tak sia-sia aku vote (syuuhhh..rahsia ni..)



THE END



-xoxo-
S

KELIK "LIKE" KALAU ANDA "LIKE"

6 comments:

Cik Ezy said...

entry rojak..
pehh..
hahakk..

schaze zainn said...

@ cik ezy

ekekeke.. dah lama tak update
sekali update, terus rojak..:p

Ain Zulaikha said...

wahhhh banyak sangat benda yang zana cerita ni.. hehe dah lama tak update kan :) tak pe lepas ni update hari2 tau heehhe

logorithm said...

Kena rajin-rajin sikit mengomen kat blog Ben... kena pandai menarik perhatian dia... nescaya dia akan follow blog Cik Syaze. ;-)

schaze zainn said...

@ ain

tu la, dah lama tak taip, sekali taip dah merapu pulak..haha

schaze zainn said...

@ logorithm

haha. saya pemalu :p

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org